skip to Main Content

About Spyder Wheelz

Als pionier in de e-chopper markt heeft Patrick de Wit Spyder Rent Group Nederland B.V. in december 2017 opgericht. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot de e-chopper marktleider van Nederland. Zowel in B2B verkoop als het in consignatie plaatsen op vakantieparken en bij hotels.

Onze stoere en duurzame elektrische choppers zijn een ideale investering als groen en uniek alternatief op bestaande verhuurproducten zoals de Solex. Neem tevens in ogenschouw dat nieuwe brom- en snorfietsen volgens het Klimaatakkoord vanaf 2025 alleen nog maar elektrisch te zijn aangedreven en je komt al snel uit bij de hoogwaardige Spyder Wheelz producten.

Met een hoofdkantoor in Bodegraven, een eigen verhuurpunt en winkel in Zandvoort en diverse Service Partners bedienen wij een landelijk dekkend netwerk. Spyder Wheelz gaat vanaf 2021 haar businessmodel ook in andere Europese landen uitrollen met als doel Europees e-chopper marktleider te worden.

Spyder Wheelz Hoofdkantoor

Missie

Alles wat we doen is uitsluitend gericht op het succes van onze klanten en onze concepten. Wij geloven dat zaken alleen tussen mensen wordt gedaan. Een principe dat niet alleen in het verleden maar ook in de toekomst voor ons van het allergrootste belang zal zijn. Daarom behandelen we al onze klanten hoffelijk, vriendelijk en met de grootste waardering. Onze klanten moeten zich bij ons altijd op hun gemak voelen.

SRGN wil haar markt leidende positie in Nederland in zowel verkopen als het ‘in consignatie plaatsen’ van haar e-choppers verder uitbouwen en haar Europese ambities verwezenlijken. De toegepaste strategie en het behaalde succes in Nederland bieden buitenlandse distributeurs een “proven copy-paste” model.

Spyder Wheelz is een jonge vooruitstrevende en innovatieve organisatie die is gespecialiseerd in de productie en verkoop van elektrische en duurzame voertuigen.

Visie

Verscheidene jaren geleden heeft Patrick de Wit belangrijke vragen gesteld met betrekking tot duurzame mobiliteit: (a) Wat is onze business; (b) Wat zal het zijn en; (c) Wat zou het moeten zijn? Deze drie vragen, hoewel eenvoudig geformuleerd, zijn in werkelijkheid de meest fundamentele vragen die een organisatie zichzelf kan stellen. De antwoorden zijn gebaseerd op de analyse van de onderliggende behoeften van de samenleving waaraan een organisatie dient te voldoen. De bevrediging van die behoefte is dan het bedrijf van de organisatie.

Spyder Wheelz zal de grenzen van design en technologie van unieke elektrische voertuigen voor met name de Leisure Markt blijven verleggen. Spyder Wheelz staat voor voertuig innovatie met een hoge Fun & Wow factor en het ontwikkelen van (onbemande) station-based verhuur oplossingen. Voortdurende verdere ontwikkeling, constante observatie van nieuwe trends en verhoogde productiviteit op alle gebieden zorgen voor ons succes op de lange termijn. ​

spyder wheelz

Where do you want to go?

Partner up

De activiteiten van Spyder Wheelz richten zich op de verkoop en verhuur van elektrische voertuigen voor recreatieve, toeristische en promotionele doeleinden. Ons doel is de leisure-markt en haar klanten een bijzondere, populaire en milieuvriendelijke ervaring te bieden. Spyder Wheelz e-choppers lenen zicht uitstekend voor verhuur want ze zijn onderhoudsarm en de accu's zijn eenvoudig uitwisselbaar waardoor continu verhuur mogelijk is. Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem contact op en we vertellen je alles over de samenwerkingsmogelijkheden.

Word partner!

Book a tour

Rijden op een Spyder Wheelz e-chopper is leuk! Het is fluisterstil en emissievrij. Zo ervaar je het gevoel van vrijheid tijdens dit unieke uitje? Ontdek een stad of het platteland op onze geweldige e-choppers. Op een Spyder Wheelz kun je op een ontspannen, milieuvriendelijke en unieke manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten. Via ons boekingsplatform www.e-choppertours.com en boek je eenvoudig bij één van de aangesloten partners. Dus ga eens een dagje e-chopper rijden. Daar krijg je geen spijt van!

Boek een tour!

Buy online

Heb je gereden op een e-chopper en vond je het ook zo leuk? Zou je nu wel willen rijden op je eigen e-chopper? Dat kan! Kies voor een originele Spyder Wheelz. Je kiest dan voor het origineel en voor het product en bedrijf met jarenlange ervaring en oog voor kwaliteit. Spyder Wheelz heeft met deze strategie een marktaandeel van 90% in Nederland verworven. Een Spyder Wheelz is RDW goedgekeurd, voorzien van premium features, gebundeld in een geniaal design. Een Spyder Wheelz e-chopper is van voor tot achter uitgerust met innovatieve features en voldoet aan de Europese normeringen.

Bestel online!