Überspringen zu Hauptinhalt

Spyder Wheelz e-fatbike

Spyder Wheelz staat voor stoer en uniek. Als aanvulling onze product range hebben wij de Spyder Wheelz elektrische Fatbike. Een unieke e-Fatbike voor de leisure markt of gewoon voor eigen gebruik.

Meer info

De voordelen van een spyder wheelz e-fatbike

Specificaties

Een passende framemaat voorkomt zadelpijn, knieklachten, rugpijn of schouderpijn. Een vuistregel tijdens het ontwerpen van de E-Fatbike was het vaststellen van de framemaat: 2/3 van de beenlengte, gemeten vanaf de lies tot aan de onderkant van de voet. Onze E-Fatbike is voor elke lengte instelbaar, dus comfort verzekerd.

Over smaak valt niet te twisten

Snel, soepel en behendig bewegen door het stadsverkeer, met een stoere retro fiets gaat dat wel heel gemakkelijk. Met onze stoere en unieke fiets met retro look van maak je indruk. Racend naar je werk, om niet weer te laat te komen, of in het weekend lekker relaxed op weg naar je vrienden. Een minimalistisch design dat strak is afgewerkt, glimmende spatborden, retro racebanden, lederen zadel: alles klopt. Een onverwoestbare en authentieke retro fiets die bij jouw lifestyle past.