skip to Main Content


Stoer, Duurzaam én
elektrisch rijden

Welkom bij Spyder Wheelz, het 100% Nederlandse bedrijf dat innovatieve elektrische voertuigen produceert. Onze E-Choppers, E-Steps en andere stoere en duurzame vehikels worden geleverd aan onder andere tweewieler speciaalzaken, verhuur evenementenlocaties én vakantieaccommodaties. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de ultieme rij-ervaring.


ONZE SPYDER WHEELZ VOERTUIGEN

Bij Spyder Wheelz hebben we een stoere vloot met een gevarieerd aanbod van elektrische voertuigen. Niet alleen zijn we het “Thuisbasis van de E-Chopper”, maar we leveren ook de E-Step, en de E-Fatbike aan onze klanten. Onze kenmerkende E-Chopper is er in verschillende edities, waaronder een speciale editie met matzwarte velgen en een frame in dezelfde kleur als de spatborden. Wil je wat meer avontuur? Check dan onze E-Chopper met vering of ga all out met ons offroad model. Bij Spyder Wheelz heb je keuze te over om jouw markt te veroveren. Check alle features en informatie op onze producten pagina en join the ride!

WAAROM SPYDER WHEELZ ?

  • grootste & meest ervaren leverancier van Nederland
  • Altijd voldoende voorraad
  • Snel & servicegericht
  • Spyder Wheelz academy app
  • Europees netwerk
  • Doorlopend innovatieve product aanpassing

Previous
Next

ONDERHOUDSVRIJ &
ONDERHOUDSARM

ONDERHOUDSVRIJ &
ONDERHOUDSARM

GELUIDSARM

DUURZAAM &
EMISSIEVRIJ

STOER DESIGN

ALTIJD VOLDOENDE
VOORRAAD


SPYDER WHEELZ VOOR VERHUUR BEDRIJVEN

Bij Spyder Wheelz zijn we trots op onze samenwerkingen, zowel binnen als buiten Nederland. Sinds onze start in 2018 hebben onze partners ons groot gemaakt door slim gebruik te maken van de populariteit van onze Spyder Wheelz voertuigen. Ze bieden activiteiten aan voor kleine en grote groepen en hebben daarmee laten zien hoe populair onze voertuigen zijn. Join the ride en word ook een partner van Spyder Wheelz!
Maashof-car-1.png
E-chopper-car-loosdrecht-1.png
E-chopper-car-1.png
Bargerveen-car-1.png

SPYDER WHEELZ VOOR DEALERS EN RETAIL

Onze Spyder Wheelz voertuigen zijn niet alleen een stoere activiteit, maar ook een duurzaam en elektrisch vervoermiddel met een hoge WOW-factor. Steeds meer consumenten gebruiken onze E-Chopper als alternatief voor vervuilende voertuigen. Daarom hebben we speciale pakketten samengesteld voor scooterwinkels, motorzaken en andere tweewieler speciaalzaken, zodat zij gemakkelijk kunnen inspelen op de vraag van de consument naar het enige echte Spyder Wheelz merk. Maak indruk op jouw klanten met onze innovatieve voertuigen, draag bij aan een duurzame toekomst en word (deels) dealer van Spyder Wheelz!
Maashof-car-1.png
Bargerveen-car-1.png
E-chopper-car-1.png
E-chopper-car-loosdrecht-1.png

SPYDER WHEELZ VOOR ACCOMMODATIES

Heb je onze Spyder Wheelz E-Choppers al eens zien staan toen je verbleef in een vakantie accommodatie? Vakantiegangers zijn er dol op! Wat is er nou lekkerder dan tijdens je vakantie met het hele gezin eropuit te trekken op een duurzame en stoere manier? En als eigenaar van een vakantie accommodatie, heb jij de kans om je gasten precies dat te bieden. Geef ze een onvergetelijke ervaring en laat ze jouw prachtige omgeving ontdekken op een Spyder Wheelz voertuig.
roompot-logo.jpg
oasis-resort-logo.jpg
achterhoek-experience-logo.jpg
berkenrode-logo.jpg
landal-logo.jpg

Leasemogelijkheden

Spyder Wheelz biedt ook de mogelijkheid om onze voertuigen te leasen. We hebben een aantrekkelijk
model ontwikkeld waarbij u slechts voor 6 maanden per jaar betaald. Het termijn is voor 3 jaar
en u betaalt elk jaar een substantieel bedrag minder.VERHUUR SOFTWARE

Wil je jouw verhuuractiviteiten naar een hoger niveau tillen en meer klanten aantrekken? Bij Spyder Wheelz kun je deelnemen aan ons platform e-choppertours.nl. Hierdoor krijg je toegang tot een stroom van potentiële klanten in jouw regio. Zodra je een aanvraag ontvangt, kun je rechtstreeks contact opnemen met de klant. Benieuwd naar de mogelijkheden van e-choppertours.nl? Klik dan op de knop hieronder en ontdek meer.


E-CHOPPER TOURS

Ook bieden wij de mogelijkheid om toe te treden tot ons platform e-choppertours.nl. Middels dit platform zorgen wij voor een toevoer van geïnteresseerden binnen uw regio. U ontvangt een aanvraag en kunt rechtstreeks met de klant contact opnemen. Wenst u meer informatie over e-choppertours.nl? Klik dan op de knop hieronder.
OVER ONS

Spyder Rent Group Nederland B.V. is een pionier in de e-chopper markt en sinds december 2017 actief. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de marktleider van Nederland op het gebied van e- choppers, zowel in B2B verkoop als in consignatie bij vakantieparken en hotels.

Onze stoere en duurzame elektrische choppers zijn een ideale investering als groen en uniek alternatief voor bestaande verhuurproducten zoals de Solex. Bovendien zijn ze een geweldige aanvulling op uw huidige activiteitenaanbod of evenementen locatie.
Met ons hoofdkantoor in Houten, een eigen verhuurpunt en winkel in Zandvoort en verschillende dealers en servicepartners binnen Nederland, bedienen wij een landelijk dekkend netwerk. Ons bedrijfsmodel is sinds 2021 ook uitgerold in andere Europese landen met als doel Europees marktleider te worden op het gebied van e-choppers. Kortom, bij Spyder Wheelz bent u in goede en professionele handen.

VOLG ONS OP INSTAGRAM
NEEM CONTACT MET
ONS OP

ADRES

Duwboot 99
3991 CG Houten

kvk NUMMER

70211140

E-MAIL


SALES@SPYDERWHEELZ.COM

TELEFOONNUMMER


+31 (0)85 022 08 50