skip to Main Content

Over Spyder Wheelz

Als pionier in de e-chopper markt is Spyder Rent Group Nederland B.V. in december 2017 opgericht. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot de e-chopper marktleider van Nederland. Zowel in B2B verkoop als het in consignatie plaatsen op vakantieparken en bij hotels.

Onze stoere en duurzame elektrische choppers zijn een ideale investering als groen en uniek alternatief op bestaande verhuurproducten zoals de Solex. Neem tevens in ogenschouw dat nieuwe brom- en snorfietsen volgens het Klimaatakkoord vanaf 2025 alleen nog maar elektrisch te zijn aangedreven en je komt al snel uit bij de hoogwaardige Spyder Wheelz producten.

Met een hoofdkantoor in Houten, een eigen verhuurpunt en winkel in Zandvoort en diverse Service Partners bedienen wij een landelijk dekkend netwerk. Spyder Wheelz heeft sinds 2021 haar businessmodel ook in andere Europese landen uitgerold met als doel Europees e-chopper marktleider te worden.

Spyder Wheelz Hoofdkantoor

Missie

Alles wat we doen is uitsluitend gericht op het succes van onze klanten en onze concepten. Wij geloven dat zaken alleen tussen mensen wordt gedaan. Een principe dat niet alleen in het verleden maar ook in de toekomst voor ons van het allergrootste belang zal zijn. Daarom behandelen we al onze klanten hoffelijk, vriendelijk en met de grootste waardering. Onze klanten moeten zich bij ons altijd op hun gemak voelen.

SRGN wil haar markt leidende positie in Nederland in zowel verkopen als het ‘in consignatie plaatsen’ van haar e-choppers verder uitbouwen en haar Europese ambities verwezenlijken. De toegepaste strategie en het behaalde succes in Nederland bieden buitenlandse distributeurs een “proven copy-paste” model.

Spyder Wheelz is een jonge vooruitstrevende en innovatieve organisatie die is gespecialiseerd in de productie en verkoop van elektrische en duurzame voertuigen.

Visie

Verscheidene jaren geleden heeft Spyder Wheelz belangrijke vragen gesteld met betrekking tot duurzame mobiliteit: (a) Wat is onze business; (b) Wat zal het zijn en; (c) Wat zou het moeten zijn? Deze drie vragen, hoewel eenvoudig geformuleerd, zijn in werkelijkheid de meest fundamentele vragen die een organisatie zichzelf kan stellen. De antwoorden zijn gebaseerd op de analyse van de onderliggende behoeften van de samenleving waaraan een organisatie dient te voldoen. De bevrediging van die behoefte is dan het bedrijf van de organisatie.

Spyder Wheelz zal de grenzen van design en technologie van unieke elektrische voertuigen voor met name de Leisure Markt blijven verleggen. Spyder Wheelz staat voor voertuig innovatie met een hoge Fun & Wow factor en het ontwikkelen van (onbemande) station-based verhuur oplossingen. Voortdurende verdere ontwikkeling, constante observatie van nieuwe trends en verhoogde productiviteit op alle gebieden zorgen voor ons succes op de lange termijn. ​

spyder wheelz

Where do you want to go?

Book a chopper

Rijden op een Spyder Wheelz e-chopper is leuk! Het is fluisterstil en emissievrij. Zo ervaar je het gevoel van vrijheid tijdens dit unieke uitje? Ontdek een stad of het platteland op onze geweldige e-choppers.

Op een Spyder Wheelz kun je op een ontspannen, milieuvriendelijke en unieke manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten. Via het boekingsplatform www.e-choppertours.com en boek je eenvoudig bij één van de aangesloten partners. Dus ga eens een dagje e-chopper rijden. Daar krijg je geen spijt van!

Boek een tour!

I want one

Al eens gereden op een Spyder Wheelz e-chopper en zou je willen rijden op je eigen e-chopper? Dat kan! Kies één van de 15 kleuren op de officiële Spyder Wheelz Store. Eerst kennismaken? Geen punt. Boek eerst een tour.

Een Spyder Wheelz e-chopper is een topproduct. We hebben jarenlange ervaring met dit voertuig en oog voor kwaliteit. Met deze strategie is een marktaandeel van ruim 85% in Nederland verworven. De Spyder Wheelz e-chopper is RDW goedgekeurd, voorzien van premium features en dat alles is gebundeld in een geniaal design. Een Spyder Wheelz e-chopper voldoet tevens aan de Europese normeringen.

Bestel je e-chopper!

Partner up

De activiteiten van Spyder Wheelz richten zich op de verkoop en verhuur van elektrische voertuigen voor recreatieve, toeristische en promotionele doeleinden. Ons doel is de leisuremarkt en haar klanten een bijzondere, populaire en milieuvriendelijke ervaring te bieden.

Spyder Wheelz e-choppers lenen zich uitstekend voor verhuur want ze zijn onderhoudsarm en de accu's zijn eenvoudig uitwisselbaar waardoor continu verhuur mogelijk is. Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem contact op en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Word een partner!