skip to Main Content

Shop-in-Shop

In 2023 hebben wij ons shop-in-shop concept gelanceerd. Een mogelijkheid voor u om als Tweewieler speciaalzaak onze duurzame en stoere elektrische voertuigen naadloos in te passen naast uw huidige aanbod met (elektrische) fietsen, scooters, bakfietsen en andere rijwielen.

Acht Spyder Wheelz E-Choppers

Spyder Wheelz heeft een pakket samengesteld waarin u als verkoper volledig ontzorgd bent. In het pakket ontvangt u acht Spyder Wheelz E-Choppers. Vier ervan zijn onze 2.5 special editions en de ander vier zijn onze nieuwe 2.5s edition.

Twee Showmodellen

Daarnaast kunt u rekenen op twee showmodellen (één van elk) inclusief een extra accu, zodat uw klanten direct kunnen kennismaken met uw nieuwste aanwinst.

Meer dan 50 extra onderdelen en accessoires

Binnen het pakket heeft u ook 40 extra onderdelen tot uw beschikking waarbij in het geval van onderhoud snel kunt schakelen. Ook zijn er elf accessoires inclusief, waarvan acht helmen. Deze zijn immers verplicht sinds 1 januari 2023.

Promotiemateriaal

Tot slot willen wij u ook graag ondersteunen op het gebied van marketing en promotie. Wij zorgen ervoor dat u een presentatiemat, een staande banner en foldermateriaal van ons ontvangt.

VOOR DE VERKOPER!

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie over ons Shop-in-Shop concept? Download dan nu onze flyer met de gedetailleerde informatie over het pakket.

Download

De voordelen van een spyder wheelz

De Spyder Wheelz E-Chopper 2.5 Special Edition army green.

De Spyder Wheelz E-Chopper “Special Edition” is niet alleen dé beste e-chopper ter wereld, maar heeft ook een unieke kleur in combinatie met een Full Black frame en velgen. Dit model bezorgt uw klanten gegarandeerd jaloerse blikken en vervolgens meer klanten! Dit buitengewone vervoersmiddel gaat uw klanten laten zien waar ze voor staan. Eigentijds, stoer, groen, snel en fluisterstil.

Binnen uw shop-en-shop concept bevinden zich vier ‘Special Edition’ modellen die u kunt verkopen tegen een consumenten adviesprijs van € 2.695,-. Wij leveren ze in twee kleuren, te weten ‘Nardo Grey’ en ‘Army Green’.

Bekijk de folder

De Spyder Wheelz E-Chopper 2.5s (suspension).

Nieuw in ons assortiment is de Spyder Wheelz E-Chopper 2.5s. De S staat voor suspension, vering in het Nederlands. Naast de bekende brede banden, digitaal display, smartphone houder én oplader is ook dit elektrische voertuig goedgekeurd voor twee personen én rijden uw klanten supersmooth dankzij de suspension in dit model

Vier modellen zijn inclusief in het shop-in-shop pakket en wij leveren ze in de kleuren, ‘Nardo Grey’, ‘Army Green’ en ‘All Black’. De consumenten adviesprijs is € 2.995.-

Bekijk de folder

Features

Combineer premium features met een geniaal design en voeg er nuttige extra’s aan toe! Dat is de Spyder Wheelz e-chopper! Van kop tot staart uitgerust met features die ertoe doen.

Lithium ion accu

20 Ah lithium ion batterij. 80 kilometer actieradius. Voorzien van Battery Management System functie, een intelligent systeem dat de batterij uitschakelt bij beschadigde of oververhitte cellen. Laden doe je met de losse “5 Ah Smart Charger” met geïntegreerd koelingssysteem.

Stuurslot & Accuslot

Diverse maatregelen zijn getroffen ter voorkoming van diefstal. Naast het standaard klasse 3 alarm en de antidiefstal regeling is elke Spyder Wheelz e-chopper voorzien van een stuurslot en een slot op de accubak.

Digitaal display

Op het digitale kleurendisplay vind je alle belangrijke informatie zoals snelheid, kilometerstand, accuniveau, parkeerbeveiliging, verlichting en mogelijke storingen.

Remote + Cruise control

Je Spyder Wheelz e-chopper wordt geleverd met 2 sleutels en 2 afstandsbedieningen. Met de afstandsbediening kun je e-chopper op afstand aan- en uitschakelen en zonder sleutel in het contact rijden. Tevens heeft je e-chopper cruise control. Druk het rode knopje in en je rijdt op de cruise control. Lekker ontspannen!

Alarmklasse 3

Elk model van de Spyder Wheelz e-chopper is standaard voorzien van een klasse 3 alarmsysteem. Dit systeem bestaat uit een akoestisch alarm en anti-diefstal regeling. Naast een luid alarm wordt het achterwiel wordt automatisch geblokkeerd waardoor wegslepen praktisch onmogelijk is.

Brede banden

De brede luchtbanden zijn een essentieel onderdeel van het unieke design van de Spyder Wheelz e-chopper. Ze geven hem zijn stoere, robuuste uiterlijk en dragen tevens bij aan een stabiele wegligging en goede tractie op het wegdek.

Double seat

Stap je op je Spyder Wheelz e-Chopper voor een tochtje dan wil je natuurlijk wel comfortabel zitten. Met de ruime double seat is dat gegarandeerd. Wil je iemand meenemen dan kan dat zeker, dankzij de double seat. (maximaal 140 KG) Dit kan wel ten kosten gaan van de actieradius.

Smartphonehouder + USB lader

Ga je op pad met je e-chopper dan bevestig je eenvoudig elke type smartphone op de smartphonehouder om je route app af te lezen of om een muziekje te beluisteren. Geen nood dat je batterij van je mobiel leegloopt want je e-chopper laadt hem gewoon op tijdens het rijden.

Where do you want to go?

Book a chopper

Rijden op een Spyder Wheelz e-chopper is leuk! Het is fluisterstil en emissievrij. Zo ervaar je het gevoel van vrijheid tijdens dit unieke uitje? Ontdek een stad of het platteland op onze geweldige e-choppers.

Op een Spyder Wheelz kun je op een ontspannen, milieuvriendelijke en unieke manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten. Via het boekingsplatform www.e-choppertours.com en boek je eenvoudig bij één van de aangesloten partners. Dus ga eens een dagje e-chopper rijden. Daar krijg je geen spijt van!

Boek een tour!

I want one

Al eens gereden op een Spyder Wheelz e-chopper en zou je willen rijden op je eigen e-chopper? Dat kan! Kies één van de 15 kleuren op de officiële Spyder Wheelz Store. Eerst kennismaken? Geen punt. Boek eerst een tour.

Een Spyder Wheelz e-chopper is een topproduct. We hebben jarenlange ervaring met dit voertuig en oog voor kwaliteit. Met deze strategie is een marktaandeel van ruim 85% in Nederland verworven. De Spyder Wheelz e-chopper is RDW goedgekeurd, voorzien van premium features en dat alles is gebundeld in een geniaal design. Een Spyder Wheelz e-chopper voldoet tevens aan de Europese normeringen.

Bestel je e-chopper!

Partner up

De activiteiten van Spyder Wheelz richten zich op de verkoop en verhuur van elektrische voertuigen voor recreatieve, toeristische en promotionele doeleinden. Ons doel is de leisuremarkt en haar klanten een bijzondere, populaire en milieuvriendelijke ervaring te bieden.

Spyder Wheelz e-choppers lenen zich uitstekend voor verhuur want ze zijn onderhoudsarm en de accu's zijn eenvoudig uitwisselbaar waardoor continu verhuur mogelijk is. Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem contact op en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Word een partner!