Panther

Ben je op zoek naar een elektrische scooter die net even wat meer te bieden heeft dan ons basismodel, de E-Chopper Wolf? Maak dan kennis met de E-Chopper Panther! De Panther, net even langer en zwaarder dan de Wolf heeft alle kenmerken van de Wolf, maar dan met nog meer stoere en praktische extra’s.

De Panther heeft standaard zwarte velgen, wat het algehele stoere uiterlijk nog verder versterkt. Ook heeft de Panther achtervering, wat zorgt voor nog meer comfort tijdens het rijden. Daarnaast heeft de Panther een meegespoten frame, wat het geheel nog robuuster en duurzamer maakt.

En als kers op de taart kan de Panther indien gewenst voorzien worden van een 45 km/u controller, waardoor de originele status van snorfiets verandert naar bromfiets. Met deze extra snelheid ben je nog sneller op je bestemming en kun je de Panther ook inzetten voor langere afstanden.
Dit maakt het model tot een topper om te koop aan te bieden aan uw consumenten. Wilt u dealer worden van Spyder Wheelz?
Net als de Wolf heeft de Panther olieremmen, een display, koplamp, stuurslot, alarmklasse 3, een tweepersoonszadel en voetsteunen voor de passagier. De accu is nagenoeg weggewerkt en onzichtbaar en de actieradius ligt tussen de 50-70 kilometer afhankelijk van de omstandigheden. En natuurlijk is de Panther ook plug-and-play, wat het voertuig onderhoudsvriendelijk en onderhoudsarm maakt.

Dus ben je op zoek naar een stoere, duurzame en praktische elektrische scooter om te verhuren aan jouw klanten? Dan is de E-Chopper Panther een perfecte keuze!

Dos años de garantía en todas las piezas
Tecnológicamente avanzado y certificado según las normas de la ECC
Los Spyder Wheelz requieren poco mantenimiento

Quiero contacto comercial

Dirección

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140

Número de teléfono

+31 (0)85 022 08 50

TODOS LOS VEHÍCULOS SPYDER WHEELZ

Lynx

Special edition