Spyder Wheelz voor Tweewieler speciaalzaken

Als tweewieler speciaalzaak ben je voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve producten om aan je assortiment toe te voegen. Met onze E-Choppers voeg je niet alleen een uniek en stoer product toe aan je aanbod, maar ook nog eens een product dat zeer winstgevend kan zijn voor jouw onderneming.

Producten van Spyder Wheelz in je fietsenwinkel? Dit is de kans!

E-choppers: als eigenaar van een fietsenwinkel zijnde heb je er de afgelopen jaren vast wel eens van gehoord. Het product doet denken aan een oude Amerikaanse motorfiets, maar dan 100% elektrisch. Hierdoor is het een uniek voertuig, dat geen lawaai maakt en geen uitstoot produceert en zodoende zeer milieuvriendelijk is. Een E-chopper kan om die reden met recht een innovatief product worden genoemd en men heeft dan ook een streepje voor op concurrenten wanneer zij E-choppers in het assortiment hebben. Daarom is het goed om te weten dat wij je de kans geven om dit unieke product van Spyder Wheelz aan de collectie van je fietsenwinkel toe te voegen! Meer weten? Lees snel verder of neem direct contact met ons op!

Slimme manier om klantenbestand te vergroten

Als je op zoek bent naar nieuwe manieren om je klanten te verrassen, dan zijn onze E-choppers de perfecte keuze. Dit product is namelijk niet enkel milieuvriendelijk, maar ook nog erg stijlvol en uniek. E-choppers zijn uitermate geschikt om op een duurzame wijze de omgeving eens te verkennen en bovendien worden er de laatste jaren vaak tours georganiseerd, waarbij grote groepen – zoals bedrijven, vriendengroepen of families – er met zijn allen op de E-chopper op uit gaan. Het voertuig heeft een actieradius van zo’n zestig kilometer en mag maximaal 25 kilometer per uur op de openbare weg. Doordat de E-chopper daarnaast eenvoudig is in gebruik en voorzien is van de nodige comfort, is het voor zowel jong als oud een fijn vervoersmiddel.

Maar waarom zou je de E-choppers van Spyder Wheelz in jouw fietsenwinkel willen verkopen en/of verhuren? Allereerst zijn wij van Spyder Wheelz de onbetwiste marktleider in Nederland als het gaat om E-choppers en we garanderen je dan ook hoge kwaliteit. Daarnaast is het een slimme investering die je kan helpen om je klantenkring uit te breiden. Elektrische en innovatieve voertuigen zijn enorm populair in de huidige markt en steeds meer mensen kiezen dan ook voor duurzame vervoersmiddelen. Wanneer je besluit om de producten van Spyder Wheelz in jouw fietsenwinkel aan te bieden, bied je klanten een nieuwe én unieke manier om zich te verplaatsen.

Producten van Spyder Wheelz in je fietsenwinkel? Neem contact met ons op!

Bij Spyder Wheelz hebben wij naast de reguliere E-chopper ook de ‘offroad’- en de ‘suspension’-versie voor je in petto. Wil je een van deze producten van Spyder Wheelz in je fietsenwinkel gaan verhuren of verkopen? Neem dan contact op met onze specialisten om te sparren over de mogelijkheden!

Dealer worden?

2x e-chopper showroom modellen

8x e-choppers voor verkoop

1x accu t.b.v. showroom promotie

1x Presentatiemat

1x Banner van man met bril

Promotiefolders

Toegang tot onze app met meer dan 50 instructiefilmpjes

Vermelding en verwijzing naar uw website

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140