Wolf

De E-Chopper Wolf is ons basismodel E-Chopper en is perfect geschikt voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar een stoere, duurzame en onderhoudsvriendelijke elektrische scooter om te verhuren aan hun eigen klanten. Met een snelheid van maximaal 25 km/uur, een gewicht van slechts 57 kilogram en een fluisterstille elektromotor is de E-Chopper Wolf snel, licht en wendbaar voor een E-Chopper.

De dikke banden en het brede stuur maken het een unieke verschijning en zorgen voor een comfortabele rijervaring. Het tweepersoonszadel en de voetsteunen voor de passagier maken het mogelijk om samen te rijden en de telefoonhouder met usb-aansluiting maakt het gemakkelijk om tijdens het rijden je telefoon op te laden en te gebruiken voor navigatie. De accu van de E-Chopper Wolf is nagenoeg weggewerkt en onzichtbaar, waardoor het ontwerp nog stoerder wordt.

De E-Chopper Wolf heeft een actieradius tussen de 50-70 kilometer, afhankelijk van de omstandigheden, en is uitgerust met olieremmen, een display, koplamp, stuurslot, alarmklasse 3 en alle onderdelen zijn plug-and-play. Dit maakt het voertuig onderhoudsvriendelijk en onderhoudsarm. Het stoere ontwerp en de plug-and-play onderdelen maken de E-Chopper Wolf bij uitstek geschikt voor de verhuur. De Wolf heeft zilver metallic velgen en omdat dit model geen achtervering biedt, zal de berijder niet al teveel stoepjes op volle snelheid meenemen.

Eén jaar garantie op alle onderdelen
Technisch hoogstaand en gecertificeerd volgens de ECC normen
Spyder Wheelz hebben weinig onderhoud nodig

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140

Bekijk ook deze E-choppers

Lynx

Special edition