Word een Spyder Wheelz dealer

In de huidige markt zijn elektrische voertuigen enorm populair. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor duurzame vervoersmiddelen om zich mee te verplaatsen. Men ziet vaker en vaker elektrische auto’s over de wegen rijden en daarnaast is er nog een vervoersmiddel dat hard in populariteit aan het stijgen is: de e-chopper. Spyder Wheelz is marktleider in Nederland wat betreft e-choppers en haar producten worden dan ook al op veel locaties in binnen- en buitenland verhuurd en verkocht. Zo zijn er onder meer Spyder Wheelz te vinden bij fiets- en kampeerwinkels, maar ook bij scooter- en camperdealers. Heb je interesse om de producten van Spyder Wheelz ook bij jouw retailwinkel aan te bieden? Dan is dat vanzelfsprekend mogelijk!

Unieke kans met een uniek product

Ontdek de opkomende populariteit van e-choppers en bied jouw klanten een duurzaam en avontuurlijk transportmiddel met de elektrische voertuigen van Spyder Wheelz. Met de eenvoudige bediening, wendbaarheid en milieuvriendelijkheid zijn onze e-choppers perfect geschikt voor zowel groepen als individuen die op unieke wijze willen reizen en de omgeving willen verkennen. Als retailer van Spyder Wheelz profiteer je niet alleen van hoogwaardige producten die lang meegaan, maar ook van een continu verhuurbaar aanbod dankzij het lage onderhoud en eenvoudig opladen van de accu’s. Deze investering leidt snel tot extra inkomsten en een snelle terugverdientijd. Speel in op de groeiende vraag naar duurzaam vervoer en verwelkom nieuwe klanten in jouw retailwinkel door de producten van Spyder Wheelz aan te bieden.

Spyder Wheelz aanbieden in jouw retailwinkel? Grijp je kans!

Ontdek de winstgevende mogelijkheden van Spyder Wheelz E-Choppers voor jouw tweewieler speciaalzaak. Deze stoere en elektrische voertuigen hebben een actieradius van 60 km en een snelheid van 25 km/uur, waardoor ze geschikt zijn voor een breed publiek. Verrijk je assortiment met een duurzaam en aantrekkelijk product dat zowel verhuur als bijzonder transport voor bedrijven mogelijk maakt. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten en draag bij aan een groene toekomst!

Alle soorten retail

Ontdek de unieke en duurzame rijervaring van Spyder Wheelz E-Choppers voor jouw scooter- of fietsenwinkel, camperdealer of verhuurbedrijf. Met hun opvallende ontwerp en comfortabele rijervaring zijn ze perfect voor klanten die de omgeving willen verkennen en genieten van duurzaamheid. De krachtige elektromotor en grote actieradius zorgen voor zorgeloos rijplezier, terwijl het milieuvriendelijke karakter en het gemak van onderhoud een extra pluspunt zijn. Onze E-Choppers zijn niet alleen geweldig om te zien, maar ook nog eens zeer comfortabel om op te rijden. Met name ons model ‘De Panther’ is met haar zwarte velgen, meegespoten frame en achtervering een zeer stoer en opvallend alternatief aan een meer mainstream scooter model. Door te investeren in onze E-Choppers, kun je niet alleen de vakantiebeleving versterken en extra omzet genereren, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele voordelen van onze E-Choppers of neem een kijkje op onze retail pagina’s waarin we meer vertellen over hoe Spyder Wheelz E-Choppers goed bij jou winkel kunnen passen.

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Grootste & meest ervaren leverancier van Nederland

Altijd voldoende voorraad

Snel & servicegericht

Spyder Wheelz academy app

Europees netwerk

Doorlopend innovatieve product aanpassingen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140