Goliath

Zoek je een echte krachtpatser op wielen? Dan is de E-Chopper Goliath jouw nieuwe held! Dit offroad model heeft alles wat je nodig hebt om elke uitdaging aan te gaan. Met zijn enorme robuuste banden en extra sterke elektromotor is hij de koning over elk terrein.

Of je nu in de bouw werkt, een boerenbedrijf hebt, of gewoon houdt van offroad avonturen: de Goliath is de ideale keuze. Met beide bagagedragers heb je genoeg ruimte om spullen mee te nemen en de robuuste banden zorgen voor maximale grip en stabiliteit op elke ondergrond.

De Goliath doet zijn naam eer aan: dit is een stoere en krachtige machine die indruk maakt op iedereen die hem ziet. Met de Goliath onder je kont, voel je je een echte baas!

Uiteraard is ook de Goliath uitgerust met alle belangrijke extra’s, zoals olieremmen, een display, koplamp, stuurslot, alarmklasse 3, een tweepersoonszadel en voetsteunen voor de passagier. De accu heeft een actieradius van 50-70 kilometer, afhankelijk van de omstandigheden.

Met de Goliath ga je geen enkele uitdaging uit de weg. Klaar voor de ultieme offroad ervaring? Dan is de E-Chopper Goliath de enige juiste keuze! Let op: dit voertuig is vooralsnog alleen voor offroad geschikt.

Eén jaar garantie op alle onderdelen
Technisch hoogstaand en gecertificeerd volgens de ECC normen
Spyder Wheelz hebben weinig onderhoud nodig

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140

Bekijk ook deze E-choppers

Lynx

Special edition