E-choppers verhuren
aan jouw klanten

Beschik je over een verhuurbedrijf, event- of activiteiten locatie? Ontdek dan de unieke mogelijkheden van de combinatie met het verhuren van elektrische choppers voor jouw bedrijf. De E-choppers van Spyder Wheelz zijn niet alleen eye-catchers, maar ook een duurzame en milieuvriendelijke vervoersoptie voor pleziertochten. Met onze hoogwaardige elektrische choppers bied je jouw klanten een unieke en onvergetelijke ervaring en bedien je zowel de particuliere als de zakelijke markt. Investeer in onze elektrische choppers en profiteer van een winstgevende investering die bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van het toevoegen van elektrische choppers aan jouw assortiment.

Verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is. Voorbeelden van verhuurlocaties waarbij de E-Chopper heel goed zou passen zijn: Fiets- en scooterzaken, watersportlocaties, camper- en caravanverhuur.

Evenementen- activiteitenlocaties

Onze elektrische choppers zijn de perfecte aanvulling voor evenementen en activiteitenlocaties. Ze bieden een milieuvriendelijke en duurzame manier van transport voor bezoekers die graag de omgeving willen verkennen. Onze choppers zijn ook uitermate geschikt voor groepsuitjes voor zowel particulieren als de zakelijke markt en bieden een unieke en leuke activiteit voor uw gasten. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die uw evenementen én activiteiten nog aantrekkelijker maken voor bezoekers.

Consignatie

Als uw bedrijf geïnteresseerd is om een consignatiemodel op te zetten, kunt u profiteren van de voordelen van de verhuur van onze onderhoudsvrije elektrische choppers. Door onze choppers aan te bieden aan kleinere bedrijven, kunt u profiteren van een extra inkomstenstroom zonder dat de kleinere partijen de risico’s van een eigen investering hoeven te dragen. uiteraard ontvangt u het leeuwendeel van de gemaakte omzet. Onze choppers zijn van topkwaliteit en bieden een winstgevende kans voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

E-choppers verhuren? Kom eenvoudig met ons in contact!

Zie je het ook wel zitten om de E-choppers te gaan verhuren? Kom eenvoudig met ons in contact om al je vragen te stellen. Wil je gepersonaliseerde E-choppers? Er zijn vele kleuren en mogelijkheden beschikbaar. Vraag ons naar de opties!

VOORBEELD TOERIST

Stel je voor, een toerist wil een nieuwe stad ontdekken op een leuke en milieuvriendelijke manier. Ze huurt een elektrische chopper, rijdt rond met vrienden of familie en geniet van het prachtige landschap. De chopper is gemakkelijk te besturen en biedt een unieke rij-ervaring. Verzorg een route langs een lokaal restaurant voor een speciale ervaring en mogelijk extra commissie.

VOORBEELD ZAKELIJKE KLANT

Jouw klant organiseert een bedrijfsuitje op jouw evenementenlocatie en zoekt een leuke en duurzame activiteit. Ze besluiten elektrische choppers te huren voor een tocht door de omgeving. Het team geniet van het landschap, lacht en heeft plezier. Met behulp van de telefoonhouder volgen ze de ingestelde route en eindigen op jouw locatie voor een heerlijke lunch

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Grootste & meest ervaren leverancier van Nederland

Altijd voldoende voorraad

Snel & servicegericht

Spyder Wheelz academy app

Europees netwerk

Doorlopend innovatieve product aanpassingen

VOORBEELD CONSIGNATIE

Met een startvloot van 30 E-Choppers benut je jouw lokale netwerk om hotels, restaurants, strandclubs en evenementenlocaties te vinden die deze graag willen verhuren. Jij verzorgt de marketing, distributie en groot onderhoud, terwijl je partner zich bezighoudt met klein onderhoud, verhuur en klantafhandeling. De eindconsument huurt de chopper voor een dagje uit en geniet van een mooie tocht in de omgeving. Tevreden over de unieke ervaring, delen ze dit met anderen. Het verhuurbedrijf profiteert van extra inkomsten zonder zich zorgen te maken over de investeringskosten. Met een gedeelde omzet biedt het consignatiemodel een win-win situatie voor beide bedrijven, terwijl klanten genieten van een leuke en duurzame activiteit.

Spyder Wheelz kan je op weg helpen met de verhuursoftware, contracten voor jullie partners en de aanpak om te starten. Kijk ook eens op EuroWheelz. Dit is een consignatiebedrijf dat wij zelf hebben opgezet.

De voordelen van een Spyder Wheelz voertuig

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140