Lease

Bent u nog niet klaar voor de aanschaf van onze Spyder Wheelz E-Choppers, maar wilt u ze wel graag aanbieden aan uw klanten en gasten? Dan biedt Spyder Wheelz de perfecte oplossing: lease onze elektrische voertuigen!

Door te leasen hoeft u niet direct een grote investering te doen, maar kunt u wel direct genieten van de inkomsten die u zult genereren. Bovendien betaalt u slechts zes maanden per jaar, terwijl u het hele jaar door de vloot in uw beheer kunt houden en kunt verhuren!

Het mooie van deze optie is dat u in het eerste jaar, bij zes keer verhuur (per Spyder Wheelz E-Chopper per maand), de leasekosten kosten terugverdiend. In jaar 2 heeft u slechts 5 keer nodig en in jaar 3 nog maar 3 keer verhuren per maand. We rekenen hier alleen maar van de maanden van april tot en met september. De rest van het jaar is bonus!

Dus als u op zoek bent naar een flexibele en betaalbare manier om uw verhuuractiviteiten uit te breiden, overweeg dan zeker om onze elektrische voertuigen te leasen. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het starten van uw eigen Spyder Wheelz E-Chopper verhuur business!”

De voordelen

U kunt zonder grote investering vooraf onze E-Choppers leasen, inclusief onderhoud en verzekering gedurende het seizoen van april tot september. De kosten worden alleen in rekening gebracht tijdens het seizoen wanneer u er ook geld aan verdiend met de verhuur van de E-Choppers. De E-Choppers blijven gedurende de overeenkomst op uw locatie, wat in uw voordeel is als u buiten het seizoen ritten verhuurt. Er is geen economisch risico en behoud van liquiditeit, omdat de E-Choppers niet op uw balans komen te staan.

Jaar 1 € 200 per maand (6 maanden per jaar)

Jaar 2 € 150 per maand (6 maanden per jaar)

Jaar 3 € 100 per maand (6 maanden per jaar)

U heeft duidelijk inzicht in uw kosten.

U hoeft geen grote investering vooraf te doen.

Inclusief onderhoud (einde seizoen wordt uw vloot volledig gecheckt en onderhouden)

Inclusief verzekering.

Onze overeenkomst is opgebouwd van april tot september

U betaalt in het seizoen als er geld verdiend wordt met de verhuur van de E-Choppers.

E-choppers blijven gedurende de overeenkomst op uw locatie, wat in uw voordeel is als u buiten het seizoen ritten verhuurd.

Geen economisch risico.

Behoud van liquiditeit.

De E-Choppers komen niet op uw balans te staan.

Goed om te weten

Kies voor onze lease optie en geniet van zorgeloos gemak! Betaal €350 borg per chopper bij aanvang, waarna de betaling maandelijks middels automatische incasso verloopt. Met een maximale jaarlijkse afstand van 2500 km per scooter en een tarief van slechts €0,30 per extra kilometer, blijven de kosten overzichtelijk. Houd er rekening mee dat eventuele verzekering verhogingen en reparaties voor schade doorberekend worden. De E-choppers moeten ’s nachts binnen staan en bij einde overeenkomst kunt u deze eventueel overnemen. Kies voor zekerheid en ga voor onze lease optie met een minimale afname van 10 stuks!

Rekenvoorbeeld

Rekenvoorbeeld: De operationele leaseprijs voor de E-Chopper bedraagt gemiddeld € 900 per jaar. Hierbij is een jaarlijkse onderhoudsbeurt van € 100 per jaar en de verzekeringspremie van ongeveer € 270 per jaar inbegrepen. Dit betekent dat u over een periode van 3 jaar in totaal € 2.700 betaalt per E-Chopper inclusief 3 jaar de verzekering en 3 jaar het onderhoud. Daarnaast vraagt Spyder Wheelz een eenmalige borg van € 350 per E-Chopper bij aanvang van de overeenkomst. Na 3 jaar ontvangt u deze borg terug of kunt u ervoor kiezen om de E-Chopper over te nemen voor € 50 bijbetaling.

Uitbreiding van uw verhuuractiviteiten

Dus bent u op zoek naar een betaalbare en flexibele manier om uw verhuuractiviteiten uit te breiden met elektrische voertuigen? Overweeg dan onze operationele lease optie voor de Spyder Wheelz E-Chopper. Met deze leaseoptie hoeft u geen grote investeringen te doen en heeft u een duidelijk inzicht in uw kosten.

Met deze leaseoptie heeft u geen economisch risico en behoudt u uw liquiditeit. Bovendien blijven de E-Choppers gedurende de overeenkomst op uw locatie, wat in uw voordeel is als u buiten het seizoen ritten verhuurd. De overeenkomst loopt van april tot september en u betaalt alleen in het seizoen als er geld wordt verdiend met de verhuur van de E-Choppers. En het mooie is dat u na het eerste verhuurseizoen bij 6 keer verhuur de leasekosten al terugverdiend heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze operationele lease optie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het starten van uw eigen Spyder Wheelz E-Chopper verhuur business!

Voorwaarden

Betaling middels automatische incasso op de 1ste van de maand

€350,00 borg aanbetalen per chopper bij aangaan overeenkomst.

Automatische incasso per eerste van de maand.

Maximaal 2500 km per scooter per jaar.

Extra gereden kilometers: €0,30 per kilometer.

Verzekering verhogingen en max eigen risico van € 1.000 per schade worden doorbelast.

Schade reparaties worden doorbelast. (Schades kunt u door belasten aan huurder die schade heeft veroorzaakt)

De E-choppers moeten het hele jaar ’s nachts binnen staan

Bij einde overeenkomst is er een mogelijkheid om de E-choppers over te nemen

Minimale afname 10 stuks

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140