Spyder Wheelz:
‘Home of the E-Chopper’

Spyder Wheelz is dé autoriteit op het gebied van E-Choppers, met meer dan 5 jaar ervaring in alles wat met deze elektrische voertuigen te maken heeft. Van design en onderhoud tot onderdelen, verhuur, verkoop, software, verzekering, exporteren en internationale wetgeving, wij zijn experts in elk aspect.

Onze E-Choppers, geïnspireerd door stoere Amerikaanse motorfietsen, zijn volledig elektrisch. Ideaal voor zowel stadsverkenning als het buitengebied, met een indrukwekkende actieradius van 50-70 km. Veiligheid en milieuvriendelijkheid zijn van essentieel belang, terwijl de E-Chopper ook zeer gebruiksvriendelijk is. Eenvoudig opstarten en besturen. Met diverse controllers kan de E-Chopper een maximumsnelheid van 25 of 45 km/u bereiken.

Vertrouw op Spyder Wheelz, de toonaangevende autoriteit op het gebied van E-Choppers, voor een ongeëvenaarde ervaring en uitgebreide kennis van deze opwindende elektrische voertuigen.

De voordelen van een Spyder Wheelz voertuig

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Wolf

De E-Chopper Wolf is een stoere, duurzame en onderhoudsvriendelijke elektrische scooter, ideaal voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar een verhuurvoertuig. Met een snelheid van 25 km/uur, een gewicht van 57 kg en een fluisterstille elektromotor is de E-Chopper Wolf snel, licht en wendbaar. Het unieke ontwerp met dikke banden en een breed stuur zorgt voor een comfortabele rijervaring. De telefoonhouder met usb-aansluiting en het nagenoeg onzichtbare accuontwerp maken dit model nog aantrekkelijker. Met een actieradius van 50-70 km, olieremmen, stuurslot en plug-and-play onderdelen is de Wolf onderhoudsvriendelijk en perfect voor verhuurdoeleinden.

Indicatie van de prijzen ex. btw, afhankelijk van de aantallen: €1425,- €1785,-. Bijkomende kosten: RDW tenaamstelling, kentekenplaat, transport en via de eigen verzekeraar de WA-verzekering. (Blauw kenteken)

Kleuren:

Zwart
Wit
Grijs
Oranje
Blauw
Groen
Rood

Lynx

De naam van deze speciale editie uitvoering, zegt genoeg. Deze E Chopper heeft iets speciaals. De Lynx zorgt ervoor dat hoofden gaan draaien op het moment dat je langsrijdt. Technisch gezien krijg je alles dat onze Wolf ook heeft. De velgen zijn echter heerlijk mat zwart en het framewerk is in het geheel meegespoten . Het geeft echt de WOW factor aan dit voertuig en mag met recht een oogstrelende E-Chopper genoemd worden.

Indicatie van de prijzen ex. btw, afhankelijk van de aantallen: €1525,- €1885,-. Bijkomende kosten: RDW tenaamstelling, kentekenplaat, transport en via de eigen verzekeraar de WA-verzekering. (Blauw kenteken)

Kleuren:

All black
Nardo Grey
HotPink
SkyBlue

Panther

Ontdek de E-Chopper Panther, een elektrische scooter met nog meer stoere en praktische extra’s dan de basismodel Wolf. Met zwarte velgen, achtervering, een meegespoten frame en de mogelijkheid om de snelheid te verhogen tot 45 km/u, biedt de Panther een nog robuustere en duurzamere rijervaring. Met olieremmen, een display, koplamp, stuurslot, alarmklasse 3 en een tweepersoonszadel, is de Panther ook onderhoudsvriendelijk en heeft een actieradius van 50-70 km. Dit is een topper om aan uw consumenten aan te bieden. Bestel nu ook de stoere Panther en word dealer van Spyder Wheelz!

Indicatie van de prijzen ex. btw, afhankelijk van de aantallen: €1725,- €2085,-. Bijkomende kosten: RDW tenaamstelling, kentekenplaat, transport en via de eigen verzekeraar de WA-verzekering. (Blauw kenteken)

Kleuren:

All black

Goliath

Maak kennis met de E-Chopper Goliath, de ultieme krachtpatser op wielen voor offroad avonturen. Met zijn robuuste banden, sterke elektromotor en indrukwekkende uitstraling is de Goliath de ideale keuze voor bouw- en boerenbedrijven, evenals liefhebbers van offroad uitdagingen. Met alle essentiële extra’s en een actieradius van 50-70 km, is de Goliath klaar om elke uitdaging aan te gaan. Ontdek de kracht van de Goliath en ervaar de ultieme offroad ervaring.

Indicatie van de prijzen ex. btw, afhankelijk van de aantallen: €2085,- €2385,-. Bijkomende kosten: RDW tenaamstelling, kentekenplaat, transport en via de eigen verzekeraar de WA-verzekering. (Blauw kenteken)

Kleuren:

Grey & Black camouflage

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140