Spyder Wheelz op jouw accommodatie

Wil je je gasten op jouw accommodatie meer kunnen bieden en een ware ervaring geven? De E-choppers van Spyder Wheelz zijn hiervoor uitermate geschikt. Door emissievrij en compleet geruisloos met een groep te cruisen op de e-choppers van Spyder Wheelz beleven je gasten een dag om niet snel te vergeten. Daarnaast zijn de E-choppers ook zeer handig om van jouw accommodatie naar een dichtbij gelegen supermarkt of stadje te gaan. Benieuwd wat de E-choppers allemaal te bieden hebben? Kom eenvoudig met ons in contact.

Voor families én de zakelijke gast

Ontdek de meerwaarde van E-Choppers voor uw accommodatie. Voor zowel families als zakelijke gasten bieden deze elektrische voertuigen een verrijking tijdens hun verblijf. Laat uw gasten de prachtige omgeving verkennen en genieten van een extra dimensie. Met speciaal door jou samengestelde routes missen ze geen enkele bezienswaardigheid. De telefoonhouder en ingebouwde USB-lader zorgen voor gebruiksgemak en de mogelijkheid om altijd bereikbaar te blijven. Sluit de rit af bij jouw eigen locatie met koffie, gebak, lunch of een verfrissende snack. De aanschaf van E-Choppers versterkt niet alleen jouw accommodatie, maar verhoogt ook je omzet. Na zakelijke bijeenkomsten biedt je jouw klanten een unieke activiteit om te ontspannen en de omgeving te verkennen. Je kunt zelfs een augmented reality-game toevoegen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Sluit de dag af met een diner of borrel in het hotel. Kies voor onze duurzame en milieuvriendelijke E-Choppers en laat een blijvende indruk achter bij jullie zakelijke klanten

Onderscheid jezelf van concurrentie

Onderscheid je accommodatie van de concurrentie en bied je gasten een unieke ervaring met onze E-Chopper-routes. Geniet van de vrijheid om de omgeving te verkennen tijdens je verblijf. Huur de Spyder Wheelz-voertuigen voor een paar uur, een dag of zelfs voor de gehele duur van je verblijf, zodat je gemakkelijk kunt reizen. Bied ook georganiseerde tours aan waar gasten zich voor kunnen inschrijven om een toegevoegde waarde te creëren ten opzichte van andere accommodaties. De toevoeging van Spyder Wheelz E-Choppers zal ongetwijfeld een positieve invloed hebben op de bezettingsgraad en biedt ook de lokale bewoners de mogelijkheid om je accommodatie te ontdekken. E-Choppers zijn een waardevolle toevoeging op verschillende soorten accommodaties, zoals hotels, bed & breakfasts, boerderijcampings, kampeerterreinen, vakantieparken en nog veel meer.

Ook gebruik maken van E-choppers op je accommodatie?

Lijkt het je ook een goede toevoeging aan jouw locatie om E-choppers te verhuren of te gebruiken? Je gasten kunnen op deze manier geruisloos en emissievrij van de stad of het dorp genieten. Twijfel dan niet langer en vraag eenvoudig meer informatie aan of kom met ons in contact.

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Grootste & meest ervaren leverancier van Nederland

Altijd voldoende voorraad

Snel & servicegericht

Spyder Wheelz academy app

Europees netwerk

Doorlopend innovatieve product aanpassingen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140