Spyder Wheelz voor Tweewieler speciaalzaken

Als tweewieler speciaalzaak ben je voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve producten om aan je assortiment toe te voegen. Met onze E-Choppers voeg je niet alleen een uniek en stoer product toe aan je aanbod, maar ook nog eens een product dat zeer winstgevend kan zijn voor jouw onderneming.

Spyder Wheelz in het assortiment van je kampeerwinkel

Ben je in het bezit van een kampeerwinkel? Dan bieden wij van Spyder Wheelz, marktleider in Nederland op het gebied van E-choppers, jou een kans die je niet mag missen! We geven je namelijk de mogelijkheid om de producten van Spyder Wheelz in jouw kampeerwinkel te verkopen en te verhuren. Op die manier lever je een bijdrage aan de verduurzaming én bied je je klanten de mogelijkheid om zich op een unieke en stoere manier voort te bewegen tijdens hun vakantie.

Een E-chopper is zeer behendig en om die reden geschikt voor zowel de kust, als het platteland en de stad. Vragen over de mogelijkheden wat betreft Spyder Wheelz in het assortiment van jouw kampeerwinkel? Neem gerust contact op met onze specialisten!

Geruisloos genieten

Wis je dat de E-choppers van Spyder Wheelz vrijwel geen geluid en bovendien geen uitstoot produceren? Mede daarom doe je er goed aan om producten van Spyder Wheelz bij jouw kampeerwinkel aan te bieden. Elektrische voertuigen zijn in de huidige markt namelijk enorm populair en steeds meer mensen kiezen ervoor om zich op een milieuvriendelijke manier te verplaatsen. Daar is de E-chopper dan ook uitermate geschikt voor. E-choppers mogen maximaal 25 kilometer per uur op de openbare weg en hebben een actieradius van zo’n zestig kilometer.

Zodoende is het perfect om te gebruiken tijdens uitjes of weekendjes weg met vrienden en familie en kan men het ook gebruiken om individueel op een unieke en fraaie manier van A naar B te komen.

Het aanbieden van producten van Spyder Wheelz in je kampeerwinkel is dus niet alleen een duurzame, maar ook een slimme investering. Ervaring leert namelijk dat de investering, snel terug kan worden verdiend. Dat heeft te maken met het feit dat de E-choppers jaren meegaan, ze weinig onderhoud behoeven en eenvoudig en snel kunnen worden opgeladen. Dat heeft als gevolg dat de voertuigen continu kunnen worden doorverhuurd en dat levert vanzelfsprekend de nodige inkomsten op.

Spyder Wheelz-producten in je kampeerwinkel? Twijfel niet langer en bel ons op!

Lijkt het je interessant om meer te weten te komen over de mogelijkheden wat betreft het verhuren en verkopen van de producten van Spyder Wheelz bij je kampeerwinkel? Schroom dan vooral niet om even contact op te nemen met onze specialisten om te sparren over de opties! Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier en uiteraard kan je ons ook even mailen (sales@spyderwheelz.com) of bellen via 085-0220850.

Dealer worden?

2x e-chopper showroom modellen

8x e-choppers voor verkoop

1x accu t.b.v. showroom promotie

1x Presentatiemat

1x Banner van man met bril

Promotiefolders

Toegang tot onze app met meer dan 50 instructiefilmpjes

Vermelding en verwijzing naar uw website

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140