Spyder Wheelz voor Tweewieler speciaalzaken

Als tweewieler speciaalzaak ben je voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve producten om aan je assortiment toe te voegen. Met onze E-Choppers voeg je niet alleen een uniek en stoer product toe aan je aanbod, maar ook nog eens een product dat zeer winstgevend kan zijn voor jouw onderneming.

Producten van Spyder Wheelz bij je motorzaak verkopen en verhuren

Bent je eigenaar van een motorzaak en ben je van plan een bijdrage te leveren aan de verduurzaming? Dan hebben wij van Spyder Wheelz een goed idee voor je! Je kan er namelijk voor kiezen om producten van Spyder Wheelz bij je motorzaak te gaan verhuren of verkopen. Het gaat dan om innovatieve en elektrische producten zoals de E-chopper, waaruit blijkt dat je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan en op die manier een nieuwe klantenkring aanboort. Meer weten over de E-chopper of over de mogelijkheden om producten van Spyder Wheelz bij je motorzaak aan te bieden? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op!

Geschikt voor jong en oud

De E-chopper is de laatste jaren immens populair geworden en het feit dat dit voertuig 100% elektrisch is draagt daar natuurlijk voor een groot deel aan bij. De E-chopper produceert geen uitstoot, maakt vrijwel geen geluid en is in tegenstelling tot veel andere vervoersmiddelen erg milieuvriendelijk. Daarnaast zijn E-choppers eenvoudig in gebruik en zijn ze voorzien van veel comfort, waardoor het voor jong en oud goed te besturen is. Bovendien mogen de E-choppers maximaal 25 kilometer per uur op de openbare weg en hebben ze een actieradius van zestig kilometer. Om die redenen worden er steeds meer tours met E-choppers geboekt en ziet men tegenwoordig grote vriendengroepen, bedrijven of families door het hele land op E-choppers rond cruisen.

Maar wat is de investering in de producten van Spyder Wheelz voor je motorzaak dan waar? Het antwoord daarop is simpel: veel! Allereerst bouw je een groter klantenbestand op, doordat de E-chopper een duurzaam vervoersmiddel is en mensen tegenwoordig steeds meer kiezen voor milieuvriendelijke voertuigen. Daarnaast is het ook financieel gezien een goede keuze. E-choppers zijn onderhoudsvriendelijk, gaan lang mee en zijn tevens eenvoudig op te laden. Dat zorgt ervoor dat je de Spyder Wheelz in jouw motorzaak vrijwel constant kunt doorverhuren en op die manier heb je de investering al snel weer terugverdiend.

Spyder Wheelz in je motorzaak verkopen en verhuren? Neem contact met ons op!

De innovatieve en unieke producten van Spyder Wheelz zijn dus perfect geschikt voor een dagje uit in de stad of op het platteland. Wil je binnenkort ook deze producten van Spyder Wheelz in jouw motorzaak kunnen aanbieden? Tof! Wacht dan niet te lang en neem snel contact met ons op, zodat je met onze specialisten kunt sparren over de verkoop en verhuur van de Spyder Wheelz-producten in je zaak!

Dealer worden?

2x e-chopper showroom modellen

8x e-choppers voor verkoop

1x accu t.b.v. showroom promotie

1x Presentatiemat

1x Banner van man met bril

Promotiefolders

Toegang tot onze app met meer dan 50 instructiefilmpjes

Vermelding en verwijzing naar uw website

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140