Spyder Wheelz voor Tweewieler speciaalzaken

Als tweewieler speciaalzaak ben je voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve producten om aan je assortiment toe te voegen. Met onze E-Choppers voeg je niet alleen een uniek en stoer product toe aan je aanbod, maar ook nog eens een product dat zeer winstgevend kan zijn voor jouw onderneming.

Spyder Wheelz aanbieden bij retail

In de huidige markt zijn elektrische voertuigen enorm populair. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor duurzame vervoersmiddelen om zich mee te verplaatsen. Men ziet vaker en vaker elektrische auto’s over de wegen rijden en daarnaast is er nog een vervoersmiddel dat hard in populariteit aan het stijgen is: de E-chopper. Spyder Wheelz is marktleider in Nederland wat betreft E-choppers en haar producten worden dan ook al op veel locaties in binnen- en buitenland verhuurd en verkocht. Zo zijn er onder meer Spyder Wheelz te vinden bij fiets- en kampeerwinkels, maar ook bij scooter- en camperdealers. Heb je interesse om de producten van Spyder Wheelz ook bij jouw retailwinkel aan te bieden? Dan is dat vanzelfsprekend mogelijk!

Unieke kans om klantenbestand uit te breiden

E-choppers zijn in korte tijd zeer populair geworden. De voertuigen zijn eenvoudig in gebruik, zijn snel en behendig zodat men er zowel op het platteland als in de stad gebruik van kan maken en daarnaast zijn de E-choppers ook nog eens zeer milieuvriendelijk. De voertuigen zijn dus uitermate geschikt voor vriendengroepen of families die op duurzame wijze van A naar B willen komen of de omgeving willen ontdekken en ook individueel gezien kan je prima gebruik maken van de E-choppers. Wanneer je dus besluit om de producten van Spyder Wheelz in jouw retailwinkel aan te bieden, speel je in op het feit dat men steeds meer denkt aan verduurzamen. Op die manier bied je men de kans om op zich op unieke en duurzame wijze te verplaatsen en boor je dus een nieuwe klantenkring aan.

Maar waarom zou je per se de producten van Spyder Wheelz in jouw retailwinkel willen aanbieden? Allereerst zijn de E-choppers van Spyder Wheelz van de beste kwaliteit en daarnaast zijn ze ontworpen om zo lang mogelijk mee te kunnen gaan. Tel daarbij op dat de E-choppers weinig onderhoud nodig hebben en dat de accu zeer eenvoudig is op te laden en je zal merken dat continu doorverhuur van de voertuigen mogelijk is. Dit leidt er op z’n beurt weer toe dat je snel meer inkomsten zult hebben en zodoende zal het dan ook niet lang duren voor de investering weer is terugverdiend!

Spyder Wheelz aanbieden in jouw retailwinkel? Grijp je kans!

E-choppers hebben een actieradius van 60 kilometer en gaan maximaal 25 kilometer per uur op de openbare weg. Omdat ze ook nog eens eenvoudig te besturen zijn, is het goed te doen voor zowel jong als oud en is de groep potentiële klanten dus zeer uitgebreid. Wil je ook een bijdrage leveren aan de verduurzaming en tegelijkertijd slim investeren? Neem dan contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden van het aanbieden van Spyder Wheelz producten!

Dealer worden?

2x e-chopper showroom modellen

8x e-choppers voor verkoop

1x accu t.b.v. showroom promotie

1x Presentatiemat

1x Banner van man met bril

Promotiefolders

Toegang tot onze app met meer dan 50 instructiefilmpjes

Vermelding en verwijzing naar uw website

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140