Spyder Wheelz voor Tweewieler speciaalzaken

Als tweewieler speciaalzaak ben je voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve producten om aan je assortiment toe te voegen. Met onze E-Choppers voeg je niet alleen een uniek en stoer product toe aan je aanbod, maar ook nog eens een product dat zeer winstgevend kan zijn voor jouw onderneming.

Spyder Wheelz in je scooterwinkel verkopen en verhuren

Ben je op zoek naar nieuwe manieren om je klanten mee te verrassen en bovendien nieuwe klanten te mogen verwelkomen? Dan kan je producten van Spyder Wheelz in jouw scooterwinkel verkopen en/of verhuren! Spyder Wheelz heeft verschillende innovatieve en unieke producten in huis, die je kunnen helpen om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming. Zo zijn onze E-choppers 100% elektrisch, volkomen geluidloos en vrij van uitstoot en zijn ze bovendien zeer geschikt om de omgeving eens op fraaie wijze te ontdekken. Zie je de producten van Spyder Wheelz in jouw scooterwinkel wel zitten? Neem direct contact met ons op of lees snel verder over de voordelen!

Geschikt voor groepen én individuen

Spyder Wheelz is de onbetwiste marktleider in Nederland als het gaat om E-choppers en kan je om die reden dan ook aan producten van hoge kwaliteit helpen. E-choppers worden wereldwijd steeds populairder en het feit dat men inmiddels al op meer dan 200 locaties in binnen- en buitenland elektrische choppers van Spyder Wheelz kan huren zegt wel hoe snel de ontwikkeling van deze voertuigen gaat. Vriendengroepen, bedrijven en families boeken tijdens een weekendje weg of een uitje vaak een tour met E-choppers en daarnaast is het ook voor een individu uitermate geschikt om op een duurzame manier de omgeving te verkennen. E-choppers van Spyder Wheelz hebben namelijk een actieradius van zo’n zestig kilometer.

Niet alleen voor de klant heeft een milieuvriendelijke rit op een E-chopper z’n voordelen; ook voor uzelf kleven er een aantal fijne bijkomstigheden aan wanneer je producten van Spyder Wheelz in jouw scooterwinkel aanbiedt. Elektrische voertuigen zijn enorm populair in de huidige markt doordat mensen steeds meer kiezen voor duurzame vervoersmiddelen. Met E-choppers van Spyder Wheelz in je scooterwinkel sla je dus een grote slag en is de kans groot dat je nieuwe klanten kan verwelkomen. Daarnaast blijkt uit ervaring met onze diverse partners ook nog eens dat de investering al snel terug is verdiend. Dat komt mede doordat continu doorverhuur mogelijk is, vanwege het feit dat de E-choppers eenvoudig en snel kunnen worden opgeladen.

Producten van Spyder Wheelz in je scooterwinkel? Neem contact met ons op!

Wil je jouw klanten ook een duurzame en een unieke manier bieden om zich te verplaatsen? Dan zijn de producten van Spyder Wheelz in je scooterwinkel een goed idee! Neem gerust contact op met onze specialisten om te sparren over de mogelijkheden wat betreft de verkoop en verhuur van onze producten en geniet binnenkort van een succesvolle investering!

Dealer worden?

2x e-chopper showroom modellen

8x e-choppers voor verkoop

1x accu t.b.v. showroom promotie

1x Presentatiemat

1x Banner van man met bril

Promotiefolders

Toegang tot onze app met meer dan 50 instructiefilmpjes

Vermelding en verwijzing naar uw website

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140