skip to Main Content

Be a partner

Spyder Wheelz is een Nederlands bedrijf dat haar eigen elektrische voertuigen onder haar eigen label door derden laat produceren. Wij richten ons op partijen die verhuur en evenementen organiseren en haar klanten een bijzondere, populaire en milieuvriendelijke ervaring willen aanbieden. Wij hebben verschillende interessante samenwerkingsmodellen ontwikkeld waarin wij graag met partners samenwerken.

Wij faciliteren in verschillende koop-, huur-, consignatie- en partnermodellen en denken ook graag mee met uw (lokale) marketing. Spyder Wheelz e-choppers zijn onderhoudsarm en de batterijen zijn eenvoudig uitwisselbaar. Daardoor is continue verhuur met een snel terugverdien model mogelijk.

Waarom Spyder Wheelz?

Spyder Wheelz is een 100% Nederlands bedrijf en e-chopper marktleider. Gedurende de eerste drie jaar van ons bestaan hebben wij veel tevreden klanten zowel in de evenementen en verhuur branche als op nagenoeg alle Nederlandse A-label vakantieparken en hotelketens. Onze stoere en duurzame elektrische e-choppers zijn een ideale investering als milieuvriendelijk alternatief in de reeds bestaande assortimenten van de verhuur- en evenementenbedrijven.

Meer over ons

Onze partners

Marketing

Wij denken graag met u mee!

Zo kunnen onze partners gebruik maken van onze gezamenlijke marketing. Spyder Wheelz heeft het platform e-choppertours.com in beheer dat een landelijk netwerk van Spyder Wheelz verhuurpartners beheert. E-choppertours.com richt zich op groepen van minimaal 20 personen die met de Spyder Wheelz E-Chopper een leuke dag willen beleven. Is de groep groter dan uw vloot? Geen probleem. Via ons partnernetwerk bent u verzekerd van ondersteuning en kunt u tot wel 200 voertuigen via onze centrale voorraad reserveren.

Het online platform voorziet de partner niet alleen in een boeking-service maar ook in tal van backoffice functionaliteiten. Zo kunt u betalingen vooraf innen en facturen met een klik op de knop versturen.

Strategie

Spyder Wheelz Rent Group B.V. is ambitieuze organisatie die heel anders naar mobiliteit kijkt.

Mobiliteit die bijvoorbeeld de evenementen en verhuur branche voorbereid op een duurzame toekomst en haar E-chopper huurders in stijl een unieke en onderscheidende ervaring wil bieden.

Spyder Wheelz zal haar nationale markt leidende e-chopper positie verder vergroten en internationaal uitrollen. Met als doel Europa’s grootste station-based verhuurproduct te worden.

Neem contact op

Aansprakelijkheid

Spyder Wheelz is als officiële importeur en merk verantwoordelijk voor de deugdelijkheid en de wettelijke aansprakelijkheid van haar voertuigen. De productaansprakelijkheid verzekering is wereldwijd afgedekt en dekt de product aansprakelijkheid tot € 5.000.000 per voorval per voertuig. Hiervoor worden er jaarlijks intensieve interne en externe kwaliteitscontroles op het de voertuigen en de accu’s uitgevoerd.

Leasing

Mocht u interesse in een financial lease hebben dan kunnen wij u met verschillende partners in contact brengen. Zo hebben verschillende partners hun investering al binnen één jaar kunnen terugverdienen.

Leisure

Spyder Wheelz heeft sinds 2018 veel tevreden klanten in de verhuur-en evenementen branche en succesvolle samenwerkingen met vrijwel alle grote recreatieparken zoals Roompot, Center Parcs, Landal, Molecaten en hotelketens zoals van der Valk, Fletcher, Hilton en velen anderen.

Verhuur

Spyder Wheelz verhuurt haar e-choppers vanuit haar vestigingen in Zandvoort of Bodegraven of in samenwerking met aangesloten partners via het eigen verhuurplatform. Geen groep te groot of locatie te gek. Neem contact met ons op als u ook een Spyder Wheelz partner wil worden.

Interesse om partner te worden van Spyder Wheelz? Neem gerust contact op!