skip to Main Content

Spyder Wheelz e-chopper

Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de lange of korte ritten, voor je het weet ben je op plaats van bestemming gearriveerd. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je e-chopper, zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen of lawaai.

Bekijk features

De voordelen van een spyder wheelz e-chopper

Specificaties

Niet alleen zuinig op de weg, maar ook gunstig voor je portemonnee. Alledaagse verborgen kosten behoren met de Spyder Wheelz e-Chopper definitief tot het verleden. Het voordeel ten aanzien van een benzinescooter kan oplopen tot meer dan 1.000 euro per 10.000 km.

Features

Combineer premium features met een geniaal design en voeg er nuttige extra’s aan toe! Dat is de Spyder Wheelz e-chopper! Van kop tot staart uitgerust met features die ertoe doen.

Lithium ion accu

20 Ah lithium ion batterij. 70 kilometer actieradius. Voorzien van Battery Management System functie, een intelligent systeem dat de batterij uitschakelt bij beschadigde of oververhitte cellen. Laden doe je met de losse “5 Ah Smart Charger” met geïntegreerd koelingssysteem.

Stuurslot & Accuslot

Diverse maatregelen zijn getroffen ter voorkoming van diefstal. Naast het standaard klasse 3 alarm en de antidiefstal regeling is elke Spyder Wheelz e-chopper voorzien van een stuurslot en een slot op de accubak.

Digitaal display

Op het digitale kleurendisplay vind je alle belangrijke informatie zoals snelheid, kilometerstand, accuniveau, parkeerbeveiliging, verlichting en mogelijke storingen.

Remote + Cruise control

Je Spyder Wheelz e-chopper wordt geleverd met 2 sleutels en 2 afstandsbedieningen. Met de afstandsbediening kun je e-chopper op afstand aan- en uitschakelen en zonder sleutel in het contact rijden. Tevens heeft je e-chopper cruise control. Druk het rode knopje in en je rijdt op de cruise control. Lekker ontspannen!

Alarmklasse 3

Elk model van de Spyder Wheelz e-chopper is standaard voorzien van een klasse 3 alarmsysteem. Dit systeem bestaat uit een akoestisch alarm en anti-diefstal regeling. Naast een luid alarm wordt het achterwiel wordt automatisch geblokkeerd waardoor wegslepen praktisch onmogelijk is.

Brede banden

De brede luchtbanden zijn een essentieel onderdeel van het unieke design van de Spyder Wheelz e-chopper. Ze geven hem zijn stoere, robuuste uiterlijk en dragen tevens bij aan een stabiele wegligging en goede tractie op het wegdek.

Single seat

Stap je op je Spyder Wheelz e-chopper voor een tocht dan wil je natuurlijk comfortabel zitten. Met de ruime single seat is dat gegarandeerd. Wil je iemand meenemen dan past het wel maar voor lange ritten bevelen we het niet aan.

Smartphonehouder + USB lader

Ga je op pad met je e-chopper dan bevestig je eenvoudig elke type smartphone op de smartphonehouder om je route app af te lezen of om een muziekje te beluisteren. Geen nood dat je batterij van je mobiel leegloopt want je e-chopper laadt hem gewoon op tijdens het rijden.

Where do you want to go?

Book a chopper

Rijden op een Spyder Wheelz e-chopper is leuk! Het is fluisterstil en emissievrij. Zo ervaar je het gevoel van vrijheid tijdens dit unieke uitje? Ontdek een stad of het platteland op onze geweldige e-choppers.

Op een Spyder Wheelz kun je op een ontspannen, milieuvriendelijke en unieke manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten. Via het boekingsplatform www.e-choppertours.com en boek je eenvoudig bij één van de aangesloten partners. Dus ga eens een dagje e-chopper rijden. Daar krijg je geen spijt van!

Boek een tour!

I want one

Al eens gereden op een Spyder Wheelz e-chopper en zou je willen rijden op je eigen e-chopper? Dat kan! Kies één van de 15 kleuren op de officiële Spyder Wheelz Store. Eerst kennismaken? Geen punt. Boek eerst een tour.

Een Spyder Wheelz e-chopper is een topproduct. We hebben jarenlange ervaring met dit voertuig en oog voor kwaliteit. Met deze strategie is een marktaandeel van ruim 85% in Nederland verworven. De Spyder Wheelz e-chopper is RDW goedgekeurd, voorzien van premium features en dat alles is gebundeld in een geniaal design. Een Spyder Wheelz e-chopper voldoet tevens aan de Europese normeringen.

Bestel je e-chopper!

Partner up

De activiteiten van Spyder Wheelz richten zich op de verkoop en verhuur van elektrische voertuigen voor recreatieve, toeristische en promotionele doeleinden. Ons doel is de leisuremarkt en haar klanten een bijzondere, populaire en milieuvriendelijke ervaring te bieden.

Spyder Wheelz e-choppers lenen zich uitstekend voor verhuur want ze zijn onderhoudsarm en de accu's zijn eenvoudig uitwisselbaar waardoor continu verhuur mogelijk is. Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem contact op en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Word een partner!