skip to Main Content

Spyder Wheelz e-fatbike

Spyder Wheelz staat voor stoer en uniek. Als aanvulling onze product range hebben wij de Spyder Wheelz elektrische Fatbike. Een unieke e-Fatbike voor de leisure markt of gewoon voor eigen gebruik.

Meer info

De voordelen van een spyder wheelz e-fatbike

Specificaties

Een passende framemaat voorkomt zadelpijn, knieklachten, rugpijn of schouderpijn. Een vuistregel tijdens het ontwerpen van de E-Fatbike was het vaststellen van de framemaat: 2/3 van de beenlengte, gemeten vanaf de lies tot aan de onderkant van de voet. Onze E-Fatbike is voor elke lengte instelbaar, dus comfort verzekerd.

Over smaak valt niet te twisten

Snel, soepel en behendig bewegen door het stadsverkeer, met een stoere retro fiets gaat dat wel heel gemakkelijk. Met onze stoere en unieke fiets met retro look van maak je indruk. Racend naar je werk, om niet weer te laat te komen, of in het weekend lekker relaxed op weg naar je vrienden. Een minimalistisch design dat strak is afgewerkt, glimmende spatborden, retro racebanden, lederen zadel: alles klopt. Een onverwoestbare en authentieke retro fiets die bij jouw lifestyle past.

Where do you want to go?

Book a chopper

Rijden op een Spyder Wheelz e-chopper is leuk! Het is fluisterstil en emissievrij. Zo ervaar je het gevoel van vrijheid tijdens dit unieke uitje? Ontdek een stad of het platteland op onze geweldige e-choppers.

Op een Spyder Wheelz kun je op een ontspannen, milieuvriendelijke en unieke manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten. Via het boekingsplatform www.e-choppertours.com en boek je eenvoudig bij één van de aangesloten partners. Dus ga eens een dagje e-chopper rijden. Daar krijg je geen spijt van!

Boek een tour!

I want one

Al eens gereden op een Spyder Wheelz e-chopper en zou je willen rijden op je eigen e-chopper? Dat kan! Kies één van de 15 kleuren op de officiële Spyder Wheelz Store. Eerst kennismaken? Geen punt. Boek eerst een tour.

Een Spyder Wheelz e-chopper is een topproduct. We hebben jarenlange ervaring met dit voertuig en oog voor kwaliteit. Met deze strategie is een marktaandeel van ruim 85% in Nederland verworven. De Spyder Wheelz e-chopper is RDW goedgekeurd, voorzien van premium features en dat alles is gebundeld in een geniaal design. Een Spyder Wheelz e-chopper voldoet tevens aan de Europese normeringen.

Bestel je e-chopper!

Partner up

De activiteiten van Spyder Wheelz richten zich op de verkoop en verhuur van elektrische voertuigen voor recreatieve, toeristische en promotionele doeleinden. Ons doel is de leisuremarkt en haar klanten een bijzondere, populaire en milieuvriendelijke ervaring te bieden.

Spyder Wheelz e-choppers lenen zich uitstekend voor verhuur want ze zijn onderhoudsarm en de accu's zijn eenvoudig uitwisselbaar waardoor continu verhuur mogelijk is. Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem contact op en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Word een partner!