skip to Main Content

Spyder Wheelz e-fatbike

Spyder Wheelz staat voor stoer en uniek. Als aanvulling onze product range hebben wij de Spyder Wheelz elektrische Fatbike. Een unieke e-Fatbike voor de leisure markt of gewoon voor eigen gebruik.

Meer info

De voordelen van een spyder wheelz e-fatbike

Specificaties

Een passende framemaat voorkomt zadelpijn, knieklachten, rugpijn of schouderpijn. Een vuistregel tijdens het ontwerpen van de E-Fatbike was het vaststellen van de framemaat: 2/3 van de beenlengte, gemeten vanaf de lies tot aan de onderkant van de voet. Onze E-Fatbike is voor elke lengte instelbaar, dus comfort verzekerd.

Over smaak valt niet te twisten

Snel, soepel en behendig bewegen door het stadsverkeer, met een stoere retro fiets gaat dat wel heel gemakkelijk. Met onze stoere en unieke fiets met retro look van maak je indruk. Racend naar je werk, om niet weer te laat te komen, of in het weekend lekker relaxed op weg naar je vrienden. Een minimalistisch design dat strak is afgewerkt, glimmende spatborden, retro racebanden, lederen zadel: alles klopt. Een onverwoestbare en authentieke retro fiets die bij jouw lifestyle past.

Where do you want to go?

Partner up

De activiteiten van Spyder Wheelz richten zich op de verkoop en verhuur van elektrische voertuigen voor recreatieve, toeristische en promotionele doeleinden. Ons doel is de leisure-markt en haar klanten een bijzondere, populaire en milieuvriendelijke ervaring te bieden. Spyder Wheelz e-choppers lenen zicht uitstekend voor verhuur want ze zijn onderhoudsarm en de accu's zijn eenvoudig uitwisselbaar waardoor continu verhuur mogelijk is. Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem contact op en we vertellen je alles over de samenwerkingsmogelijkheden.

Word partner!

Book a tour

Rijden op een Spyder Wheelz e-chopper is leuk! Het is fluisterstil en emissievrij. Zo ervaar je het gevoel van vrijheid tijdens dit unieke uitje? Ontdek een stad of het platteland op onze geweldige e-choppers. Op een Spyder Wheelz kun je op een ontspannen, milieuvriendelijke en unieke manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten. Via ons boekingsplatform www.e-choppertours.com en boek je eenvoudig bij één van de aangesloten partners. Dus ga eens een dagje e-chopper rijden. Daar krijg je geen spijt van!

Boek een tour!

Buy online

Heb je gereden op een e-chopper en vond je het ook zo leuk? Zou je nu wel willen rijden op je eigen e-chopper? Dat kan! Kies voor een originele Spyder Wheelz. Je kiest dan voor het origineel en voor het product en bedrijf met jarenlange ervaring en oog voor kwaliteit. Spyder Wheelz heeft met deze strategie een marktaandeel van 90% in Nederland verworven. Een Spyder Wheelz is RDW goedgekeurd, voorzien van premium features, gebundeld in een geniaal design. Een Spyder Wheelz e-chopper is van voor tot achter uitgerust met innovatieve features en voldoet aan de Europese normeringen.

Bestel online!