skip to Main Content

GEZOCHT: Commercieel Medewerker (Guardian of the Home of the E-Chopper bij Spyder Wheelz)

Wil jij werken voor het meest stoere en duurzame bedrijf van Nederland? Ben je een commercieel talent dat niet bang is om de telefoon op te pakken en contact te leggen met potentiële klanten? Dan is Spyder Wheelz op zoek naar jou!

 

Spyder Wheelz is een 100% Nederlands bedrijf dat innovatieve elektrische voertuigen produceert. Onze E-Choppers, E-Steps en andere stoere en duurzame voertuigen worden geleverd aan onder andere tweewieler speciaalzaken, verhuur evenementenlocaties én vakantieaccommodaties. Wij hebben een stoere vloot met een gevarieerd aanbod van elektrische voertuigen. Niet alleen zijn we de “Thuisbasis van de E-Chopper”, maar we leveren ook de E-Step, en de E-Fatbike aan onze klanten.

 

Als Commercieel Medewerker bij Spyder Wheelz ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van het verkoopproces van onze elektrische voertuigen, zoals E-Choppers, Fatbikes en E-Fatsteps. Je gaat veel uitgaande telefoontjes plegen, zowel binnen als buitenland, om potentiële kopers te overtuigen van de voordelen van onze producten. Daarnaast zul je ook betrokken zijn bij onze social media campagnes.

 

We zoeken iemand met minimaal 2-3 jaar ervaring in sales of account management, die past bij onze normen en waarden en onze klanten snel en met hoge kwaliteit kan bedienen. Je bent iemand die doet wat hij belooft en dit snel doet. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je bent geordend in je werk.

 

Bij Spyder Wheelz heb je veel eigen verantwoordelijkheid en gevarieerd werk in een klein, maar groeiend bedrijf. Af en toe ga je naar het buitenland voor een beurs en werk je met de meest stoere en duurzame E-Choppers ter wereld.

 

Onze werksfeer is ontspannen en eerlijk, met een passie voor ons product en bedrijf. Als jij deze passie ook kan ontwikkelen, zullen wij met passie omgaan met jouw wensen en behoeften. In onze showroom hebben we een tafeltennis tafel, een dartbord, een uitstekende muziekuitzet en een zeer goed gevulde bar.

 

Jij bent outgoing, vriendelijk, commercieel en communicatief. Minimaal MBO/HBO denkniveau is gewenst. We zoeken iemand die naast Nederlands ook goed Engels kan spreken en schrijven. Dit is een minimale eis omdat we veel te maken hebben met internationale klanten en partners.

 

Als je daarnaast ook goed Frans of Spaans spreekt, is dat een enorme pré en zal dit zeker gewaardeerd worden en heb je bovendien een streepje voor.

 

Als dit alles klinkt als jouw droombaan, solliciteer en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Commercieel Medewerker bij Spyder Wheelz! Stuur jouw motivatie en CV naar rikwin@spyderwheelz.com