Spyder Wheelz voor Tweewieler speciaalzaken

Als tweewieler speciaalzaak ben je voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve producten om aan je assortiment toe te voegen. Met onze E-Choppers voeg je niet alleen een uniek en stoer product toe aan je aanbod, maar ook nog eens een product dat zeer winstgevend kan zijn voor jouw onderneming.

Producten van Spyder Wheelz als autodealer verkopen of verhuren

Ga je als autodealer zijnde mee met de tijd wat betreft verduurzamen? En ben je op zoek naar nieuwe producten om ook daadwerkelijk uit te stralen dat je een bijdrage wil leveren aan de verduurzaming? Dan heeft Spyder Wheelz met haar innovatieve, unieke én elektrische producten de ideale oplossing voor je! Wie bieden je namelijk de kans om producten van Spyder Wheelz bij jou als autodealer te verkopen en te verhuren. Bij deze producten kan je met name denken aan E-choppers, die 100% elektrisch en zeer milieuvriendelijk zijn. Meer weten over de voordelen van Spyder Wheelz bij jou als autodealer? Neem direct contact op met onze specialisten!

Simpele mogelijkheid om klantenkring uit te breiden

Wanneer je besluit om producten van Spyder Wheelz als autodealer in jouw assortiment te verwerken, laat je de consument zien dat je meedoet aan verduurzamen. E-choppers zijn de laatste jaren ongekend populair geworden en dat komt niet in de laatste plaats door de milieuvriendelijkheid van de voertuigen. In de huidige markt kiest men vaak voor duurzame vervoersmiddelen en om die reden heb je met de E-choppers van Spyder Wheelz in je assortiment dé kans om nieuwe mensen aan je klantenbestand toe te voegen. E-choppers maken vrijwel geen geluid, produceren geen uitstoot en zijn om die reden uitermate geschikt om, zowel met een groep als individueel, de stad of het platteland op milieuvriendelijke wijze te ontdekken.

Maar wat zijn de voordelen van het aanbieden van de producten van Spyder Wheelz als autodealer zijnde? Naast dat je laat zien dat je verduurzaming hoog in het vaandel hebt staan en zodoende de kans hebt om meer klanten binnen te halen, kan je er zelf ook nog eens lekker mee verdienen. Wellicht lijkt het een grove investering wanneer je besluit om de Spyder Wheelz aan je autodealer-assortiment toe te voegen, maar ervaring met onze diverse partners leert dat de investering snel terugverdiend kan worden. De E-choppers zijn ontworpen om lang mee te kunnen gaan, behoeven weinig onderhoud en kunnen eenvoudig worden opgeladen. Hierdoor is continu doorverhuur mogelijk en heb je de kans om je geïnvesteerde geld er snel weer uit te halen.

Spyder Wheelz verkopen of verhuren als autodealer? Neem contact op!

Hecht je ook waarde aan verduurzaming en denk je dat het kan helpen om de milieuvriendelijke producten van Spyder Wheelz als autodealer te gaan verkopen? Twijfel dan niet langer, neem contact op met onze specialisten en begin binnenkort met de verkoop en verhuur van E-choppers! 

Dealer worden?

2x e-chopper showroom modellen

8x e-choppers voor verkoop

1x accu t.b.v. showroom promotie

1x Presentatiemat

1x Banner van man met bril

Promotiefolders

Toegang tot onze app met meer dan 50 instructiefilmpjes

Vermelding en verwijzing naar uw website

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140