Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

E-choppers van Spyder Wheelz bij jouw autoverhuurbedrijf

Ben je op zoek naar het ideale voertuig om grote groepen mensen op unieke wijze kennis te laten maken met de omgeving van je autoverhuurbedrijf? Dan heeft Spyder Wheelz de perfecte oplossing voor je! Met de E-choppers van Spyder Wheelz wordt je autoverhuurbedrijf nóg aantrekkelijker en bied je je gasten de kans om op een innovatieve en speciale manier rond te touren in de stad of op het platteland. E-choppers zijn 100% elektrisch, produceren geen uitstoot en maken geen geluid en zijn zodoende zeer milieuvriendelijk. Meer weten over onze e-choppers of wil je weten hoe je aan E-choppers van Spyder Wheelz bij jouw autoverhuurbedrijf komt? Lees snel verder of neem direct contact met ons op!

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

Uitermate geschikt voor groepsuitjes

E-choppers worden alsmaar populairder en dat is ook wel te merken aan het feit dat steeds meer groepen voor een tour met een e-chopper kiezen tijdens een weekendje weg of een groepsuitje. Voor vriendengroepen, personeelsfeestjes, maar ook zeker voor families is een gezamenlijk rondje op de E-chopper een leuke aangelegenheid. E-choppers zijn veilig, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik en zodoende kan iedereen – zowel jong als oud – het voertuig besturen. Ook de feiten dat de E-choppers van alle gemakken voorzien zijn en erg comfortabel zitten zorgen ervoor dat vrijwel iedereen een ritje op de E-chopper zonder problemen ervaart. Overigens is het goed om te weten dat de toekomstige E-choppers van Spyder Wheelz op je autoverhuurbedrijf maximaal 25 kilometer per uur gaan en een actieradius hebben van vijftig tot zeventig kilometer.

Inmiddels zijn er al diverse Spyder Wheelz partners die besloten hebben om E-choppers bij hun accommodatie te verhuren en dat heeft geleid tot het feit dat er op dit moment al op meer dan 200 locaties in binnen- en buitenland E-choppers van Spyder Wheelz worden verhuurd. Het zal je zodoende dan ook niet verbazen dat het een investering is die al snel kan worden terugverdiend. De Spyder Wheelz bij jouw autoverhuurbedrijf zijn ontworpen om lang mee te kunnen gaan, kunnen snel en eenvoudig worden opgeladen en hebben daarnaast ook weinig onderhoud nodig. Al deze feiten zorgen ervoor dat de E-choppers snel achter elkaar kunnen worden doorverhuurd en dat levert vanzelfsprekend weer meer inkomsten op.

Spyder Wheelz bij je autoverhuurbedrijf? Neem snel contact op!

Ga je mee met de tijd en wil je ook e-choppers van Spyder Wheelz verhuren bij jouw autoverhuurbedrijf? Goed plan! Je kan contact opnemen met onze specialisten die graag alle mogelijkheden met  je doornemen. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier, terwijl je ook kan bellen (085-0220850) of een mailtje kan sturen naar sales@spyderwheelz.com.

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140