Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

Spyder Wheelz verhuren bij uw bed and breakfast

Heeft u al eens gehoord van e-choppers? Dit zijn unieke, 100% elektrische voertuigen die uitermate geschikt zijn voor grotere groepen zoals vrienden en families die op zoek zijn naar een manier om zo uniek én milieuvriendelijk mogelijk de stad te verkennen! Spyder Wheelz is de grootste speler in Nederland wat betreft e-choppers en staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit hiervan. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van e-choppers voor zakelijk gebruik, waarbij wij geloven dat de e-choppers van Spyder Wheelz uw bed and breakfast naar een hoger niveau kunnen tillen. Dat komt mede doordat de investering, die door onze vele partners al eerder is gedaan, snel terug kan worden verdiend.

Onderhoudsvriendelijk en simpel op te laden

De e-choppers zijn namelijk ontworpen om zo lang mogelijk mee te kunnen. Bovendien zijn ze  onderhoudsvriendelijk en ook niet onbelangrijk is het feit dat de elektrische choppers eenvoudig met de uitneembare accu zijn op te laden. Dat zorgt ervoor dat de choppers constant door kunnen worden verhuurd met als resultaat dat de investering al snel winstgevend is. Tel daarbij op dat tours met de e-chopper steeds populairder worden en dat het voertuig voor alle leeftijden eenvoudig in gebruik is en u zult erachter komen dat de e-choppers tijdens vele groeps- en bedrijfsuitjes worden gebruikt.  Inmiddels worden onze e-choppers al op meer dan 200 locaties in binnen- en buitenland verhuurd en dit aantal is nog steeds groeiende.

Mede om de bovenstaande redenen is het verhuren van e-choppers van Spyder Wheelz bij uw bed and breakfast een slimme zet. Men gebruikt de e-choppers tijdens de tours niet alleen om met een grote groep op een snelle én duurzame manier van A naar B te komen, maar het wordt ook gebruikt om op een fijne manier de omgeving te verkennen. E-choppers zijn veilig en betrouwbaar en gaan maximaal 25 kilometer per uur op de openbare weg. Bang dat je over te weinig choppers beschikt wanneer er een grote groep Spyder Wheelz bij jouw bed and breakfast reserveert? Dat hoeft niet! Middels ons grote partnernetwerk kunnen we u verzekeren dat u wordt ondersteund. Bij onze centrale voorraad zijn tot wel 200 extra voertuigen bij te boeken!

Ook Spyder Wheelz bij uw bed and breakfast? Neem snel contact met ons op!

Wilt u met uw bed and breakfast ook aantrekkelijker worden voor grotere groepen en denkt u dat de verhuur van e-choppers van Spyder Wheelz bij uw bed and breakfast hierbij van grote waarde kan zijn? Neem dan snel contact op met onze specialisten, zodat we kunnen sparren over de mogelijkheden! 

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140