Spyder Wheelz voor Tweewieler speciaalzaken

Als tweewieler speciaalzaak ben je voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve producten om aan je assortiment toe te voegen. Met onze E-Choppers voeg je niet alleen een uniek en stoer product toe aan je aanbod, maar ook nog eens een product dat zeer winstgevend kan zijn voor jouw onderneming.

Producten van Spyder Wheelz verhuren als camperdealer

Ben je als camperdealer zijnde altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve producten om je klanten mee te verrassen? En ben je je bewust van het feit dat elektrische voertuigen alsmaar populairder worden en er dus steeds meer mensen kiezen voor duurzame vervoersmiddelen? Dan bieden wij van Spyder Wheelz jou een kans die je niet onbenut wilt en kan laten! Spyder Wheelz is in Nederland marktleider op het gebied van de E-chopper, een uniek en innovatief product dat 100% elektrisch is en inmiddels is uitgegroeid tot een zeer populair vervoersmiddel voor jong en oud. Wil je E-choppers of andere producten van Spyder Wheelz kunnen aanbieden als camperdealer zijnde en op die manier profiteren van de voordelen die dat met zich meebrengt? Neem dan spoedig contact met ons op!

Eenvoudig in gebruik en zeer milieuvriendelijk

De E-chopper kent de laatste jaren een grote opmars en dat heeft het aan meerdere factoren te danken. Het voertuig kan namelijk niet alleen worden gebruikt om individueel een omgeving te ontdekken, maar is ook nog eens uitermate geschikt om met een groep vrienden of familie op een duurzame manier van A naar B te komen. E-choppers zijn zoals gezegd 100% elektrisch en produceren nauwelijks uitstoot of lawaai. Tel daarbij op dat het voertuig makkelijk is in gebruik en we hebben het over een product dat voor alle leeftijden geschikt is! Je biedt je klanten met de E-chopper van Spyder Wheelz als camperdealer zijnde dus een nieuwe en unieke manier om zich milieuvriendelijk te verplaatsen, zowel langs de kust, in de stad als op het platteland.

Wellicht dat het een grote investering lijkt om producten van Spyder Wheelz als camperdealer zijnde aan te bieden, maar ervaringen van onze diverse andere partners geven aan dat de investering snel kan worden terugverdiend. Dat heeft de volgende redenen:

  • De E-choppers van Spyder Wheelz zijn ontworpen om lang mee te kunnen
  • De E-choppers van Spyder Wheelz behoeven weinig onderhoud
  • De E-choppers van Spyder Wheelz zijn eenvoudig op te laden

Bovenstaande factoren zorgen ervoor dat de producten veelvuldig en snel kunnen worden doorverhuurd en dat heeft vanzelfsprekend een positieve invloed op je inkomsten.

Verhuren en verkopen van Spyder Wheelz als camperdealer zijnde? Neem contact op!

Klinkt deze investering als muziek in je oren en begin je liever vandaag dan morgen met het aanbieden van Spyder Wheelz E-choppers als camperdealer zijnde? Neem dan contact op met onze specialisten, die je vervolgens alles kunnen vertellen over de mogelijkheden!

Dealer worden?

2x e-chopper showroom modellen

8x e-choppers voor verkoop

1x accu t.b.v. showroom promotie

1x Presentatiemat

1x Banner van man met bril

Promotiefolders

Toegang tot onze app met meer dan 50 instructiefilmpjes

Vermelding en verwijzing naar uw website

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140