Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

E-choppers van Spyder Wheelz op uw camperplaats

Bent u beheerder van een camperplaats en bent u altijd op zoek naar innovatieve ideeën om uw gasten mee te verrassen? En vindt u het belangrijk om met de tijd mee te gaan en om die reden bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan de verduurzaming? Dan hebben wij van Spyder Wheelz de ideale oplossing voor u! Wij zijn marktleider in Nederland als het gaat om e-choppers en bieden u de mogelijkheid om dit product van Spyder Wheelz op uw camperplaats aan te bieden voor de verhuur! Weten hoe dit in zijn werk gaat of wat het u oplevert? Lees snel verder of neem direct contact met ons op om partner te worden!

Uitermate geschikt voor unieke groepsuitjes

Elektrische voertuigen zijn de laatste jaren alsmaar populairder geworden en in de huidige markt kiezen er dan ook steeds meer mensen voor duurzame vervoersmiddelen. De e-chopper is een uitmuntend voorbeeld van zo’n duurzaam en uniek voertuig. De e-chopper is 100% elektrisch, volkomen geruisloos en produceert bovendien geen uitstoot. Zodoende is het een zeer milieuvriendelijk voertuig en is het dan ook uitermate geschikt voor vriendengroepen en/of families, die op duurzame wijze van A naar B willen komen of de omgeving van uw camperplaats willen verkennen. De e-choppers zijn zeer gebruiksvriendelijk en comfortabel en zijn daarom geschikt voor jong en oud. Er worden dan ook al op meer dan 200 locaties in binnen- en buitenland e-choppers van Spyder Wheelz verhuurd om met grote gezelschappen leuke uitjes te organiseren!

Maar ook u kunt vanzelfsprekend meeprofiteren door te investeren in Spyder Wheelz op uw camperplaats. Ervaring leert namelijk dat de investering al wel binnen één jaar kan worden terugverdiend. Dat heeft te maken met een aantal factoren. Zo zijn de e-choppers van Spyder Wheelz ontworpen om lang mee te gaan, behoeven ze weinig onderhoud en zijn de voertuigen makkelijk oplaadbaar. Dat zorgt ervoor dat de e-choppers continu kunnen worden doorverhuurd en dat levert op z’n beurt natuurlijk weer een goede inkomstenstroom op. Bang dat u op een gegeven moment een te kleine vloot aan e-choppers heeft voor een grote groep die bij u heeft gereserveerd? Dat hoeft niet! Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben we altijd zo’n 200 extra voertuigen waar u op terug kunt vallen.

Wilt u Spyder Wheelz verhuren op uw camperplaats? Contact ons vandaag nog!

Erkent u de voordelen van het verhuren van Spyder Wheelz op uw camperplaats en ziet u het ook wel zitten om partner van Spyder Wheelz te worden? Neem vandaag nog contact met ons op en verras uw gasten binnenkort met de aanwezigheid van de producten van Spyder Wheelz op uw camperplaats!

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140