Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

E-choppers van Spyder Wheelz verhuren bij je caravanverhuurbedrijf

Ben je beheerder van een caravanverhuurbedrijf en ben je op zoek naar een innovatief product dat jouw bedrijf nog een stukje aantrekkelijker maakt? En ligt je bedrijf middenin een omgeving die het aanzien meer dan waard is? Dan heeft Spyder Wheelz met de E-chopper de oplossing voor je! De E-chopper is een uniek, praktisch én duurzaam voertuig dat uitermate geschikt is om met grote groepen van A naar B te komen of om de stad of het platteland te ontdekken. Deze voertuigen zijn 100% elektrisch, volledig geruisloos en daarnaast produceren de E-choppers ook nog eens geen uitstoot. Wij bieden je de kans aan om E-choppers van Spyder Wheelz bij je caravanverhuurbedrijf te verhuren. Weten hoe dit in zijn werk gaat en wat de voordelen zijn? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op!

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

Aantrekkingskracht voor grote groepen

E-choppers blijken steeds populairder en dat heeft het product te danken aan meerdere factoren. Men kan zich er niet alleen snel en behendig mee verplaatsen over het platteland of in de stad; het voertuig is daarnaast ook nog eens zeer milieuvriendelijk. Om die redenen besluiten vriendengroepen en families steeds vaker om de E-chopper te gebruiken tijdens een uitje of een weekendje weg. Dat is ook wel te merken, want dankzij de partners van Spyder Wheelz worden er inmiddels al op meer dan 200 locaties in binnen- en buitenland e-choppers verhuurd aan grote groepen die kiezen voor een E-chopper-tour.

De voertuigen zijn veilig en betrouwbaar en zodoende kan vrijwel iedereen, zowel jong als oud, de e-choppers besturen zonder vermoeid te raken. Met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en een actieradius van rond de zestig kilometer is dit de ideale en meest duurzame manier om de omgeving van uw caravanverhuurbedrijf eens te verkennen. Ook voor je caravanverhuurbedrijf heeft het verhuren van E-choppers uiteraard veel voordelen. Door de ongekende populariteit van E-choppers heeft dit product een grote aantrekkingskracht voor potentiële klanten en daarnaast zal de investering snel worden terugverdiend. Continu doorverhuren van de E-choppers is namelijk mogelijk, doordat de het voertuig onderhoudsarm is en het opladen zeer eenvoudig gaat.

Profiteren van de voordelen van Spyder Wheelz op je caravanverhuurbedrijf? Contact ons!

Zie je het ook wel zitten om de E-choppers van Spyder Wheelz op je caravanverhuurbedrijf te verhuren en zo te investeren in een duurzaam, uniek en innovatief product? Neem dan contact op met onze specialisten om eens te sparren over de mogelijkheden!

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140