Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

E-choppers van Spyder Wheelz verhuren bij je fietsenverhuurbedrijf

Wanneer je een eigen fietsenverhuurbedrijf runt, zal je vast op de hoogte zijn van het feit dat innovatieve, elektrische voertuigen alsmaar populairder worden. Zo ook E-choppers, die steeds vaker worden gebruikt door grote vriendengroepen of families om tijdens hun weekendje weg of uitje van A naar B te komen of gewoonweg de omgeving te verkennen. Om die reden begrijpen we dat je als fietsenverhuurbedrijf ook graag over deze voertuigen beschikt en daarom hebben wij dan ook een mooie oplossing voor je in petto. Je kan namelijk E-choppers van Spyder Wheelz bij je fietsenverhuurbedrijf gaan verhuren! Spyder Wheelz is marktleider in Nederland als het gaat om E-choppers en helpt je graag om E-choppers ook in jouw regio tot een bekend product uit te laten groeien. Hieronder leggen we je graag de voordelen uit.

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

Uniek, snel, veilig én milieuvriendelijk

Verhuur je E-choppers van Spyder Wheelz bij je fietsenverhuurbedrijf? Dan is de kans groot dat er direct al een grotere aantrekkingskracht ontstaat vanuit grotere groepen om eens bij je bedrijf aan te kloppen. In binnen- en buitenland ziet men al steeds meer tours worden geboekt door bedrijven, vriendengroepen of families, die op unieke en duurzame wijze rond willen cruisen. Doordat Spyder Wheelz al met diverse partners de samenwerking is aangegaan, worden er al op meer dan 200 locaties in binnen- en buitenland Spyder Wheelz E-choppers verhuurd waarmee men zich met grote groepen snel en behendig kan verplaatsen. De E-choppers zijn veilig en betrouwbaar, waardoor iedereen in elke leeftijdsgroep optimaal kan genieten en de rit zonder moeite doorstaat.

De investering wordt snel terugverdiend doordat continu doorverhuren mogelijk is. Dat komt doordat het product ontworpen is om lang mee te gaan, simpel oplaadbaar is en daarnaast weinig onderhoud nodig heeft. Heb je een keer een reservering ontvangen die groter is dan het aantal E-choppers dat u in je vloot hebt? Geen paniek! Met behulp van ons partnernetwerk kan je rekenen op ondersteuning en kan je tot wel 200 extra voertuigen reserveren via onze centrale voorraad! Tel daarbij op dat je klantenkring wellicht wordt verbreed doordat mensen door het boeken van de Spyder Wheelz je fietsenverhuurbedrijf leert kennen en je zal geen spijt krijgen van je (winstgevende) investering!

Spyder Wheelz bij je fietsenverhuurbedrijf? Neem contact op!

Meer weten over het verhuren van Spyder Wheelz E-choppers bij je fietsenverhuurbedrijf? Schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen, zodat je met onze specialisten kan sparren over de mogelijkheden!

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140