Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

Voor de verhuur: e-choppers van Spyder Wheelz bij uw hotel!

Bent u op zoek naar een leuke toevoeging aan uw hotel om de aantrekkelijkheid van het hotel nog wat te vergroten en wellicht meer gasten te mogen verwelkomen? Dan hebben wij van Spyder Wheelz daarvoor een goed idee! Wij zijn marktleider in Nederland als het gaat om e-choppers en bij ons bent u dan ook op het juiste adres om deze elektrische, innovatieve voertuigen in te slaan om vervolgens aan uw gasten te kunnen verhuren. Wellicht een behoorlijke investering, maar door de voordelen die met zo’n e-chopper gepaard gaan is de kans groot dat deze investering al snel weer is terugverdiend en op die manier winstgevend wordt!

Uniek, stoer én duurzaam

E-choppers zijn hot tegenwoordig. Op steeds meer locaties in binnen- en buitenland is het mogelijk om deze elektrische choppers te huren om met uw vrienden, familie of collega’s een stad of dorp op een unieke wijze te verkennen. E-choppers zijn 100% elektrisch, maken geen geluid en produceren geen overbodige uitstoot en om die redenen zijn deze voertuigen uitermate geschikt om te gebruiken tijdens (bedrijfs)uitjes of tijdens dagjes weg met vrienden of familie. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer veilig en betrouwbaar, zodat de gasten – zowel jong als oud – optimaal kunnen genieten tijdens de tours!

Maar e-choppers van Spyder Wheelz bij het hotel zijn niet alleen voordelig voor de gasten; ook voor uw hotel zelf kan het zeer voordelig zijn. Uit ervaringen met de vele andere Spyder Wheelz partners blijkt dat de investering namelijk snel kan worden terugverdiend. De e-choppers van Spyder Wheelz bij het hotel behoeven weinig onderhoud en kunnen eenvoudig worden opgeladen, waardoor continue doorverhuur tot de mogelijkheden behoort. Doordat e-choppers steeds populairder worden en er dan ook – zeker in het voorjaar en in de zomer – steeds meer tours met de e-choppers worden geboekt, wordt uw hotel direct een stuk aantrekkelijker voor de potentiële gasten. Inmiddels zijn de e-choppers van Spyder Wheelz al op meer dan 200 locaties door het hele land te vinden, waaronder bij veel hotels van Van der Valk en diverse Fletcher hotels.

E-choppers van Spyder Wheelz bij uw hotel? Neem contact met ons op!

Ziet u het ook als een fraaie investering om e-choppers van Spyder Wheelz bij uw hotel te plaatsen en deze vervolgens te kunnen verhuren aan grote groepen gasten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat u straks alles weet over de e-choppers van Spyder Wheelz en met onze specialisten kunt sparren over de mogelijkheden en de voordelen wat betreft het verhuren hiervan! 

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140