Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

Spyder Wheelz e-choppers op uw kampeerboerderij!

E-choppers worden alsmaar populairder en het is dan ook niet meer dan logisch dat steeds meer vriendengroepen en families ervoor kiezen om tijdens hun uitje of weekendje weg een tour te maken op deze elektrische, innovatieve voertuigen. Spyder Wheelz is in Nederland de grote marktleider op het gebied van elektrische e-choppers en is daarnaast gespecialiseerd in de verkoop van e-choppers aan organisaties, die deze vervolgens kunnen verhuren en op die manier de investering weer snel terugverdienen. Wilt u ook één van de Spyder Wheelz partners worden en op die manier de hoge kwaliteit e-choppers van Spyder Wheelz verhuren op uw kampeerboerderij? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op!

Geweldige ervaring voor ieder gezelschap

Een tour maken op een elektrische chopper is niet alleen een leuke, maar ook unieke én duurzame ervaring voor al uw gasten. Het is een geweldige manier om de klanten kennis te laten maken met het mooie gebied rondom uw kampeerboerderij. Met de e-choppers van Spyder Wheelz op uw kampeerboerderij heeft u nog meer te bieden om uw bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen. De hoge kwaliteit en lang houdbare voertuigen gaan maximaal 25 kilometer per uur, zijn 100% elektrisch – en dus duurzaam – en daarnaast ook nog eens onderhouds- en milieuvriendelijk. Doordat de e-choppers van Spyder Wheelz voorzien zijn van veel comfort, is het ook nog eens geschikt voor jong en oud.

Kiest u er ook voor om één van de Spyder Wheelz partners te worden? Dan is de kans groot dat u uw investering snel terug hebt verdiend. Dat komt doordat de e-choppers onderhoudsarm zijn en u ze snel op kunt laden, waardoor continu verhuur mogelijk is. Bent u wellicht bang dat je op een gegeven moment te weinig e-choppers hebt voor bijvoorbeeld een zeer grote groep die gebruik wil maken van de choppers van Spyder Wheelz op jouw kampeerboerderij? Dat is niet nodig! Door het grote netwerk van Spyder Wheelz partners kunt u in dat geval namelijk rekenen op de ondersteuning die u als Spyder Wheelz kampeerboerderij nodig heeft. Via onze centrale voorraad zijn er tot zo’n 200 voertuigen extra te reserveren.

E-choppers van Spyder Wheelz op uw kampeerboerderij? Neem vandaag nog contact op!

Meer weten over onze e-choppers of denkt u er serieus over na dat u e-choppers van Spyder Wheelz op uw kampeerboerderij wilt verhuren? Neem dan gerust contact op met onze specialisten om te sparren over de mogelijkheden!

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140