Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

E-choppers van Spyder Wheelz op uw kampeerterrein

Bent u beheerder van een kampeerterrein en wilt u uw gasten op een nog hoger niveau kunnen bedienen? En bent u op zoek naar voertuigen die niet te schadelijk zijn voor het milieu en tegelijkertijd wel geschikt zijn voor grote groepen om de omgeving te verkennen? Dan heeft Spyder Wheelz de ideale oplossing voor u! Bij ons bent u namelijk op de juiste plek voor e-choppers: 100% elektrische voertuigen die uitermate geschikt zijn om tijdens vrienden-, bedrijfs- of familieuitjes met zijn allen van A naar B te komen of om het gebied rond het kampeerterrein eens te verkennen. Ziet u e-choppers van Spyder Wheelz op uw kampeerterrein wel zitten? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Volkomen geruisloos en volledig elektrisch

E-choppers winnen snel aan populariteit en dat is ook niet gek als u bedenkt hoe uniek deze innovatieve voertuigen zijn. De e-choppers, die doen denken aan oude Amerikaanse motorfietsen, zijn volkomen geruisloos en dus ervaart men geen last van lawaai en uitstoot wanneer er ineens een groep vrienden langskomt op deze elektrische choppers. Bovendien zijn de e-choppers zeer eenvoudig in gebruik en is er over comfort niet te klagen, waardoor het voor zowel jong als oud een makkelijk te besturen voertuig is. Met een e-chopper mag je op de openbare weg maximaal 25 kilometer per uur rijden en kunt u zichzelf snel en behendig verplaatsen. Niet alleen op het platteland, maar dus ook in de stad is het een voertuig waar men graag gebruik van maakt.

Uiteraard kennen e-choppers van Spyder Wheelz op uw kampeerterrein niet enkel voordelen voor de gasten, maar ook voor het kampeerterrein zelf. Het kampeerterrein zal namelijk nog aantrekkelijker worden voor gasten en bovendien zal de duurzaamheid van de e-choppers bijdragen aan een positieve reputatie. Overigens kunnen we uit ervaring met onze diverse partners spreken dat de investering in e-choppers snel kan worden terugverdiend. De voertuigen zijn zeer onderhoudsarm en kunnen bovendien snel worden opgeladen, wat tot gevolg heeft dat de e-choppers continu doorverhuurd kunnen worden. Heeft er een groep gereserveerd die groter is dan de vloot aan Spyder Wheelz e-choppers op jouw kampeerterrein? Geen probleem, want door ons grote netwerk aan partners hebben wij altijd nog genoeg extra choppers voorhanden!

E-choppers van Spyder Wheelz op uw kampeerterrein? Contact ons vandaag nog!

Ziet u het ook wel zitten om deze innovatieve voertuigen te kunnen verhuren aan uw gasten en gaat u voor e-choppers van Spyder Wheelz op uw kampeerterrein? Neem dan snel contact op met onze specialisten, zodat we kunnen sparren over de mogelijkheden wat betreft de samenwerking tussen Spyder Wheelz en het kampeerterrein. Vragen over het product zelf, over hoe de Spyder Wheelz tours in zijn werk gaan of over de diverse andere partners? Ook dan kunt u uiteraard gerust even contact met ons opnemen!

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140