Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

E-choppers van Spyder Wheelz bij je motorfietsverhuurbedrijf

Wil je als motorfietsverhuurbedrijf een grote slag slaan en een bijdrage leveren aan de verduurzaming? Dan bieden wij van Spyder Wheelz je daar een goede mogelijkheid voor aan! Spyder Wheelz is namelijk marktleider in Nederland op het gebied van de E-chopper, hét innovatieve en 100% elektrische vervoersmiddel van deze tijd. Wanneer je besluit om E-choppers van Spyder Wheelz bij je motorfietsverhuurbedrijf te verhuren, beseffen mensen dat je ook aan het milieu denkt en dat heeft vanzelfsprekend een positief effect op je reputatie. Meer weten over de voordelen van Spyder Wheelz bij je motorfietsverhuurbedrijf? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op!

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

Perfect voor uitjes met grote groepen

De E-chopper is een uniek voertuig, dat de laatste jaren zeer populair is geworden. Zeker tijdens groepsuitjes is het een voertuig dat uitermate geschikt is voor de verschillende gezelschappen om op een duurzame en leuke manier de stad of het platteland te ontdekken. Steeds vaker gebeurt het dan ook dat er tijdens bedrijfsuitjes, weekendjes weg met grote vriendengroepen of familiedagen gebruik wordt gemaakt van de E-choppers. De 100% elektrische choppers zijn veilig, betrouwbaar, mogen maximaal 25 kilometer per uur op de openbare weg en hebben een actieradius van zo’n zestig kilometer per uur. Omdat zij daarnaast ook nog eens over de nodige comfort beschikken, is het voor vrijwel iedereen – van jong tot oud – een unieke ervaring om eens een tour met zo’n E-chopper te maken.

Maar niet alleen voor de gasten is het positief dat zij E-choppers van Spyder Wheelz bij je motorfietsbedrijf kunnen huren; ook voor jezelf heeft het natuurlijk de nodige voordelen. Naast het feit dat je imago positief wordt beïnvloed, is ook het financiële plaatje erg aantrekkelijk. Het lijkt wellicht een fikse investering, maar ervaringen van onze diverse andere partners leren dat deze investering snel kan worden terugverdiend. Goed om te weten is dan ook dat de E-choppers zijn ontworpen om lang mee te kunnen, ze weinig onderhoud nodig hebben en daarnaast ook nog eens zeer eenvoudig op te laden zijn. Dat betekent dus dat continu doorverhuur mogelijk is en dat zal je merken bij de inkomsten!

Spyder Wheelz bij je motorfietsverhuurbedrijf? Neem contact met ons op!

Ga je mee met de tijd en wilt je E-choppers van Spyder Wheelz bij je motorfietsverhuurbedrijf gaan verhuren? Goed plan! Neem in dat geval snel contact op met onze specialisten, zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140