Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

Verhuren e-choppers van Spyder Wheelz op overige accommodaties

E-choppers: het kan ook u vrijwel niet ontgaan zijn dat er door het hele land grote groepen op rond rijden. E-choppers zijn 100% elektrische voertuigen, die wel wat weg hebben van oude Amerikaanse motorfietsen en uitermate geschikt zijn om met een groot gezelschap mee rond te touren. Spyder Wheelz is marktleider op het gebied van deze e-choppers en op dit moment worden er al op meer dan 200 locaties e-choppers van Spyder Wheelz verhuurd aan vriendengroepen en families, die deze bij één van de Spyder Wheelz partners hebben gereserveerd. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij hotels en kampeerterreinen, maar ook bij vakantieparken en stacaravanparken. Bent u van plan om e-choppers van Spyder Wheelz bij overige accommodaties te verhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Snelle groei in populariteit

E-choppers zijn in korte tijd zeer populair geworden. Dat komt onder meer doordat deze innovatieve voertuigen niet alleen snel en behendig kunnen bewegen, maar ook nog eens stoer, uniek én – niet onbelangrijk – milieuvriendelijk zijn. Met de e-choppers kan men dus met grote groepen van A naar B reizen of de omgeving verkennen, zonder lawaai te maken of uitstootgassen te produceren. Dat maakt, samen met het feit dat de voertuigen eenvoudig te besturen, veilig en betrouwbaar zijn, dat deze e-choppers door veel mensen worden geboekt tijdens weekendjes weg of andere uitjes.

Veel hotels en vakantieparken en dergelijken, die als partner verbonden zijn aan Spyder Wheelz en de e-choppers op die manier verhuren aan hun gasten, hebben dus in een eerder stadium al besloten om voor deze unieke voertuigen te kiezen. U kunt er echter ook voor kiezen om e-choppers van Spyder Wheelz op overige accommodaties, zoals een camping of misschien wel in de retail, te verhuren. Uit de ervaringen van onze diverse partners blijkt dat de investering vaak snel wordt terugverdiend en dat heeft met een aantal voordelen te maken. Zo zijn de e-choppers ontworpen om lang mee te gaan, is er niet veel onderhoud nodig en kunnen de voertuigen eenvoudig worden opgeladen. Op die manier is het mogelijk om de voertuigen constant door te verhuren en dus meer omzet te genereren.

Spyder Wheelz verhuren op overige accommodaties? Neem contact op!

Erkent u de snelle groei in populariteit van de e-choppers en wilt u er binnen afzienbare tijd zelf ook van profiteren? Dan kunt u besluiten om e-choppers van Spyder Wheelz op overige accommodaties te verhuren waarvan u denkt dat het een succes gaat worden! Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft over onze producten of over het partnerschap, zodat we samen kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140