Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

Spyder Wheelz verhuren bij overige verhuurbedrijven

E-choppers zijn unieke voertuigen, die onder meer wegens hun milieuvriendelijkheid de laatste jaren zeer populair zijn geworden. Zo is de e-chopper 100% elektrisch, produceert hij geen uitstoot en maakt het voertuig geen lawaai. Hierdoor is de e-chopper het ideale vervoersmiddel voor grote vriendengroepen en families, wanneer zij bijvoorbeeld met een groot gezelschap van A naar B willen of gewoonweg de omgeving willen leren kennen. Diverse fiets-, motorfiets- en scooterverhuurbedrijven zijn zodoende al partner geworden van Spyder Wheelz, zodat zij deze e-choppers aan belangstellende groepen kunnen verhuren. Maar wist u dat u ook e-choppers van Spyder Wheelz kunt verhuren bij overige verhuurbedrijven?

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

Van alle gemakken voorzien

Naast het feit dat de e-chopper qua duurzaamheid een goede optie is voor grote groepen om op een unieke wijze rond te kunnen cruisen, spelen er meer factoren een rol in de aantrekkingskracht van deze voertuigen. Zo is de e-chopper van alle gemakken voorzien en erg comfortabel, waardoor zowel jong als oud het vervoersmiddel eenvoudig kan besturen en bovendien niet vermoeid op de plaats van bestemming aankomt. De e-choppers zijn snel en behendig en kunnen op die manier zowel in de stad als op het platteland worden gebruikt en daarnaast hebben ze een actieradius van tot wel 50 kilometer, waardoor men lange tochten kan maken wanneer zij dat willen.

Maar ook voor het verhuurbedrijf zelf zijn er natuurlijk voordelen bij het verhuren van de e-choppers. Vanzelfsprekend heeft het een positieve invloed op uw reputatie, omdat men ziet dat u een bijdrage levert aan de verduurzaming en bovendien levert het ook de nodige centen op. Uiteraard is het op het begin een behoorlijke investering, maar deze kan eenvoudig worden terugverdiend. Dat komt doordat de e-choppers normaal gesproken lang mee gaan, weinig onderhoud behoeven en eenvoudig oplaadbaar zijn. Hierdoor is continu doorverhuur mogelijk. Bang dat u op een gegeven moment te weinig e-choppers in uw vloot hebt voor een grote reservering? Geen probleem! Via ons uitgebreide partnernetwerk heeft u altijd de mogelijkheid om tot wel 200 extra voertuigen te reserveren.

Meegaan met de tijd en e-choppers van Spyder Wheelz verhuren? Bel ons gerust eens op!

Profiteren van de voordelen van het verhuren van e-choppers van Spyder Wheelz bij overige verhuurbedrijven? Dat kan! Neem zo snel mogelijk contact op met onze specialisten, zodat we de mogelijkheden wat betreft het verhuren van de e-choppers kunnen bespreken. U kunt gebruik maken van ons contactformulier en uiteraard zijn wij ook per mail (sales@spyderwheelz.com) en telefonisch (085-0220850) bereikbaar.

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140