Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

E-choppers verhuren bij je scooterverhuurbedrijf

Wanneer je zelf een scooterverhuurbedrijf runt, is de kans aannemelijk dat je inmiddels al wel eens van elektrische choppers hebt gehoord. Spyder Wheelz is marktleider in Nederland als het gaat om deze innovatieve voertuigen en we zien dan ook dat de populariteit hiervan hard stijgt. Het is daarom geen gekke gedachte dat je de E-choppers van Spyder Wheelz bij je scooterverhuurbedrijf ook aan het assortiment wil toevoegen. Als Spyder Wheelz zijnde zijn we altijd op zoek naar partners die interesse hebben in E-choppers, om deze vervolgens bij je eigen scooterverhuurbedrijf te gaan verhuren. Zo ga je mee met de tijd én wordt de reputatie van je onderneming positief beïnvloed.

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

Vergroot je klantenkring met dit duurzame voertuig

Tegenwoordig wordt er namelijk steeds meer waarde gehecht aan het milieu en dus za je je klantenkring ongetwijfeld vergroten wanneer je besluit om E-choppers van Spyder Wheelz bij je scooterverhuurbedrijf te gaan verhuren. De E-choppers van Spyder Wheelz zijn 100% elektrisch en produceren geen uitstoot. Daarnaast zijn ze volkomen geruisloos en zijn ze geschikt om op zowel het platteland als in de stad te rijden. De voertuigen zijn niet alleen makkelijk oplaadbaar, maar zijn ook nog eens op een dusdanige manier ontworpen dat ze een lange levensduur hebben. Tel daarbij op dat de E-choppers weinig onderhoud behoeven en continu doorverhuur – en dus veel inkomsten – is mogelijk. Op die manier is je investering voor E-choppers van Spyder Wheelz bij je scooterverhuurbedrijf weer snel terugverdiend!

E-choppers worden dus alsmaar populairder en dat is ook wel te merken aan het feit dat E-chopper-tours meer en meer worden geboekt. Omdat Spyder Wheelz al met veel partners de samenwerking aan is gegaan, worden er op dit moment al op veel locaties in binnen- en buitenland E-choppers van Spyder Wheelz verhuurd. Niet alleen vriendengroepen, maar ook bedrijven en families maken graag gebruik van onze unieke voertuigen om de omgeving te ontdekken of om simpelweg van A naar B te komen. De E-choppers mogen maximaal 25 kilometer per uur op de openbare weg en zijn voorzien van veel comfort, zodat mensen van alle leeftijden er eenvoudig gebruik van kunnen maken. Zo bied je je gasten niet alleen een leuke en duurzame, maar ook een unieke en veilige ervaring met de E-choppers.

E-choppers van Spyder Wheelz bij je scooterverhuurbedrijf? Neem contact op!

Ga je graag mee met de tijd en denkt je, net als ons, dat het verhuren van E-choppers van Spyder Wheelz bij je scooterverhuurbedrijf hier een grote bijdrage in kan leveren? Twijfel dan niet langer, neem contact op met onze specialisten en profiteer binnen afzienbare tijd van de voordelen die hiermee gepaard gaan!

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140