Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

E-choppers van Spyder Wheelz op uw stacaravanpark verhuren

Bent u inmiddels ook al bekend met e-choppers en zou u deze graag aan de gasten op jouw stacaravanpark willen verhuren? Dan bent u bij Spyder Wheelz, marktleider in Nederland op het gebied van e-choppers, aan het juiste adres! De e-chopper-tour is de laatste tijd een grote hit in binnen- en buitenland en is uitermate geschikt als groepsuitje voor een groep vrienden, een familie of bedrijf. We kunnen ons voorstellen dat het wellicht een behoorlijke investering is, maar door de voordelen van de innovatieve e-choppers is de kans zeer aannemelijk dat u deze investering in korte tijd weer terug hebt verdiend. Neem direct contact met ons op als u de e-choppers van Spyder Wheelz op uw stacaravanpark wilt verhuren!

Duurzaam, eenvoudig én uniek

De e-chopper kan helpen om uw stacaravanpark naar nog een niveau hoger te tillen en dat komt door meerdere factoren. E-choppers zijn namelijk niet alleen populair omdat het een innovatief, uniek en behendig vervoersmiddel is: e-choppers zijn ook nog eens 100% elektrisch en dus zéér milieuvriendelijk. Tijdens het rijden heeft niemand last van ook maar enig lawaai en bovendien wordt uitstoot vermeden met dit vervoersmiddel, dat doet denken aan een oude Amerikaanse motorfiets. Het wordt voor gasten met de aanwezigheid van de e-choppers van Spyder Wheelz op uw stacaravanpark nog aantrekkelijker om voor uw park te kiezen en daarnaast heeft het ook een positieve invloed op de reputatie van het park. Onze diverse partners hebben dit in een eerder stadium eveneens ervaren.

Men kan Spyder Wheelz e-choppers inmiddels al op meer dan 200 locaties in binnen- en buitenland huren en het feit dat dit aantal nog steeds groeiende is, bewijst maar dat e-choppers van Spyder Wheelz op uw stacaravanpark een goede investering is. Eens temeer omdat de investering in een relatief korte periode weer kan worden terugverdiend. De elektrische choppers zijn namelijk ontworpen om lang mee te gaan, behoeven weinig onderhoud en kunnen door de uitneembare accu simpel worden opgeladen. Dat heeft als gevolg dat het mogelijk is om continu door te blijven verhuren en dat levert uiteraard weer meer geld op. Overigens hoeft u niet bang te zijn dat u eens een keer te weinig e-choppers in de vloot hebt voor de groep die e-choppers van Spyder Wheelz bij jouw stacaravanpark wilt huren. Er is altijd een mogelijkheid om bij één van onze partners uit het uitgebreide netwerk wat extra e-choppers te reserveren.

E-choppers van Spyder Wheelz op uw stacaravanpark? Bespreek met ons de opties!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om e-choppers van Spyder Wheelz op uw stacaravanpark te verhuren? Wacht dan niet te lang, neem contact op met onze specialisten om te sparren over de mogelijkheden en profiteer binnenkort van de voordelen.

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140