Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

Spyder Wheelz e-choppers verhuren op uw vakantiepark

E-choppers worden steeds bekender en populairder. Dat is ook niet gek, gezien het feit dat deze innovatieve en 100% elektrische voertuigen volkomen geruisloos en daarnaast ook nog eens zeer milieuvriendelijk zijn. Deze feiten maken dat e-choppers uitermate geschikt zijn voor groepsuitjes met vrienden, familie of personeel. U kunt simpel van A naar B komen met een grote groep – de actieradius van de e-choppers ligt rond de 60 kilometer – en bovendien kunt u op een unieke wijze met het gezelschap de omgeving verkennen. Wilt u e-choppers van Spyder Wheelz op uw vakantiepark kunnen verhuren aan gasten? Dan bieden wij van Spyder Wheelz u die mogelijkheid graag!

Verhoog het niveau met Spyder Wheelz op uw vakantiepark

Door het verhuren van e-choppers van Spyder Wheelz op uw vakantiepark tilt u uw park naar een nog hoger niveau. Niettemin omdat steeds meer mensen gebruik maken van e-choppers en de tours met deze voertuigen dan ook meer en meer in trek komen. Spyder Wheelz is in Nederland de grote marktleider op het gebied van e-choppers en biedt dan ook hoogwaardige kwaliteit aan, waardoor er met behulp van de Spyder Wheelz partners inmiddels al op meer dan 200 locaties in binnen- en buitenland Spyder Wheelz e-choppers worden verhuurd. Deze e-choppers zijn ontworpen om lang mee te gaan, zijn onderhoudsvriendelijk en ook nog eens simpel op te laden. Het is dus mogelijk om de voertuigen continu door te verhuren en dat zorgt ervoor dat de investering snel weer zal zijn terugverdiend.

Maar wat zijn e-choppers dan precies? De voertuigen doen vaak denken aan oude Amerikaanse motorfietsen, maar dit keer zoals gezegd 100% elektrisch, zonder geluid en zonder uitstoot. De e-choppers zitten zeer comfortabel, zijn van alle gemakken voorzien en zijn zodoende geschikt voor jong en oud. Ook omdat de voertuigen eenvoudig te besturen zijn en maximaal 25 kilometer per uur rijden, zijn deze toegankelijk voor iedereen. Overigens kunnen niet alleen de gasten genieten van de voordelen van e-choppers van Spyder Wheelz bij uw vakantiepark; ook het vakantiepark zelf zal er de vruchten van plukken. De verhuur van milieuvriendelijke en duurzame voertuigen zal namelijk bijdragen aan een positieve reputatie van het park, wat op zijn beurt weer leidt tot een stijging van het aantal gasten!

Spyder Wheelz verhuren op uw vakantiepark? Neem contact met ons op!

Wilt u ook de voordelen ervaren van het verhuren van Spyder Wheelz e-choppers op jouw vakantiepark? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend en we helpen u graag waar en wanneer dat nodig is.

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140