Spyder Wheelz voor een verhuurlocatie

Als verhuurlocatie is het belangrijk om tweewielers van hoge kwaliteit aan te bieden om klanten tevreden te houden en terugkerende klanten te behouden. Onze elektrische choppers zijn van topkwaliteit en bieden een unieke ervaring die klanten zullen waarderen. Door te investeren in onze elektrische choppers, kunt u profiteren van een winstgevende investering die gemakkelijk terug te verdienen is.

Spyder Wheelz E-choppers verhuren bij jouw camperverhuurbedrijf

E-choppers zijn innovatieve en unieke voertuigen die uitermate geschikt zijn voor grote vriendengroepen, families of bedrijven, die ervoor kiezen om op een leuke manier de omgeving te verkennen. Het feit dat de E-choppers ook nog eens 100% elektrisch en daarom zeer milieuvriendelijk zijn, zorgt ervoor dat de voertuigen bij zeer veel mensen en bedrijven behoorlijk populair zijn. Wij bieden je zodoende de kans om E-choppers van Spyder Wheelz te verhuren op jouw camperverhuurbedrijf, zodat de accommodatie naar een nog hoger niveau getild wordt en bovendien aantrekkelijker kunt maken voor grote groepen. Word één van de Spyder Wheelz partners, sluit je aan bij de meer dan 200 locaties in binnen- en buitenland en profiteer snel van deze winstgevende investering!

Binnen 50 beurten is de investering terugverdiend!

Eenvoudig oplaadbaar en onderhoudsarm

E-choppers van Spyder Wheelz verhuren bij je camperverhuurbedrijf is dus een goed idee. Niet alleen omdat deze voertuigen mateloos populair zijn geworden de afgelopen tijd en het dus veel mensen trekt, maar ook omdat het een investering is die snel kan worden terugverdiend. E-choppers zijn eenvoudig oplaadbaar, behoeven weinig onderhoud en zijn dusdanig ontworpen dat ze vele jaren mee kunnen. Mede door deze redenen kunnen de E-choppers snel achter elkaar doorverhuurd worden en dat zorgt ervoor dat er voortdurend geld binnen blijft komen.

Goed om te weten is dat de voertuigen niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer veilig en betrouwbaar zijn. Doordat de E-choppers ook nog eens erg comfortabel zitten, is het voor iedere gast – zowel voor jong als voor oud – mogelijk om zonder problemen te genieten van hun rit. De E-choppers mogen maximaal 25 kilometer per uur rijden op de openbare weg en hebben een actieradius van zo’n zestig kilometer. Je gasten kunnen dus snel en behendig over het platteland en door de stad cruisen zonder daarbij vermoeid te raken. Benieuwd naar de producten die wij aanbieden om te kijken of er iets bij zit zodat Spyder Wheelz ook op jouw camperverhuurbedrijf verhuurd kan worden? Check onze website of neem contact met ons op!

Spyder Wheelz verhuren bij jouw camperverhuurbedrijf? Sla je slag en scoor!

Erken je de voordelen van het verhuren van de E-choppers van Spyder Wheelz op jouw camperverhuurbedrijf en ben je van plan deze investering ook daadwerkelijk te gaan doen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze specialisten en profiteer! Spyder Wheelz is de onbetwiste marktleider in Nederland als het gaat om e-choppers en hoge kwaliteit is bij deze voertuigen dan ook verzekerd. Wacht niet te lang en geniet binnenkort van een winstgevende investering!

Neem contact op

Onze Spyder Wheelz voertuigen

Onderhoudsvrij & onderhoudsarm
Technisch hoogstaand
Geluidsarm
Duurzaam & Emissievrij
Stoer design
Altijd voldoende voorraad

Ik wil zakelijk contact

Adres

Duwboot 99
3991 CG Houten

KVK nummer

70211140